+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Saussurea Involucrata

tuku Ekstrak Saussurea Involucrata Online – Rega Ekstrak Saussurea Involucrata,Didol,Grosir.

Produsen Pasokan Saussurea Involucrata Extract Powder saka Green Stone.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Botani: Saussurea involucrata (Kar. et Kir.) Sch.
Bagian Digunakake: Kembang
Spesifikasi: 10:1
Penampilan: bubuk kuning coklat

fungsi
1. Bisa nyuda permeabilitas pembuluh getih kulit, lan uga bisa ningkatake ekspansi pembuluh getih, sing migunani banget kanggo ngresiki pembuluh getih;
2. Bisa muter peran becik kanggo ngurangi spasme, kang banget mbiyantu kanggo operasi normal saka otot manungsa, lan efek dandan punika relatif kuwat;
3. Bisa nyuda permeabilitas pembuluh getih lan duwe efek anti-inflamasi;
4. Bahan-bahan radikal anti-bebas bisa muter efek anti-kelelahan;
5. Bisa kanthi efektif ningkatake pertahanan kulit marang sinar ultraviolet lan nambah pigmentasi;
6. Bisa mbusak radikal bebas ing awak manungsa, nyuda kesel fisik lan tundha tuwa;
7. Bisa ningkatake sirkulasi getih lan ngrangsang haid, bisa ningkatake sirkulasi getih ing awak lan ngatur haid;

Deskripsi Ekstrak Saussurea Involucrata
Vitamin C sing ana ing Ekstrak Saussurea Involucrata bisa ngresiki pembuluh getih, nyegah penuaan, mbusak kerutan lan akumulasi lipid, lan nambah mikrosirkulasi. Iku ndadekake kulit mengkilat, nyegah proses karsinogenik bahan kimia, entuk tujuan kanggo nyegah, nglawan lan ngobati kanker, lan ndawakake umur. Vitamin C sing ana ing Ekstrak Saussurea Involucrata bisa ngresiki pembuluh getih, nyegah penuaan, mbusak kerutan lan akumulasi lipid, lan nambah mikrosirkulasi.
Ekstrak Saussurea Involucrata nduweni efek kanggo ngresiki lan menehi nutrisi kulit. Amarga Ekstrak Saussurea Involucrata ngemot krisan teratai salju alami, lakton teratai salju, polisakarida teratai salju, lan liya-liyane, indeks perlindungan srengenge nganti 22DSE. Mulane, bisa nglindhungi kulit saka sinar ultraviolet, nambah pigmentasi kulit, lan tundha tuwa manungsa. Kanggo wanita kanthi bintik-bintik rai sing disebabake dening haid sing ora teratur lan kadhemen istana, njupuk lotus salju bisa nyepetake metabolisme kulit lan nyuda kerutan.
Ekstrak Saussurea Involucrata sugih ing protein lan asam amino, sing bisa ngatur pH awak manungsa kanthi efektif, ningkatake kakebalan manungsa lan anti-kelelahan.
Efek khusus kalebu nyegerake getih lan ningkatake aliran menstruasi, ngilangi kadhemen lan dehumidifikasi, nguatake tendon lan nguatake yang, lan ningkatake erupsi rambut. Saiki obat-obatan bisa nggunakake Saussurea kanggo nambani hiperlipidemia, anti-tumor lan hiperglikemia. Minangka obat tradisional Tionghoa sing langka, Ekstrak Saussurea Involucrata bisa digunakake ing pirang-pirang bidang kayata ngatur saluran pencernaan, ngobati radhang paru-paru paru-paru, ningkatake sirkulasi, ngontrol tekanan getih, ningkatake sirkulasi getih, lan ngatur kekebalan manungsa.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)