+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Sarcandra Glabra

Ing ngendi Tuku Ekstrak Sarcandra Glabra bubuk? Sampeyan bisa tuku Ekstrak Sarcandra Glabra kanggo Grosir ing Green Stone. Pasokan Pabrik. Ekstrak Sarcandra Glabra for Sale. Klik kene kanggo tuku!

Entuk Rega Ekstrak Sarcandra Glabra, Biaya, Didol, Pasokan, Grosir, Produsen & Pemasok kanggo Bisnis saka Pabrik.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Botani: Sarcandra glabra (Thunb.) Nakai
Penampilan: bubuk kuning coklat
Spesifikasi: 4:1~20:1
Bahan aktif: Isofraxidin

fungsi
1. Dhukungan kekebalan: Ekstrak Sarcandra glabra asring digunakake kanggo ndhukung sistem kekebalan lan ningkatake fungsi kekebalan. Dipercaya nduweni sifat imunomodulator, mbantu ngatur respon imun.
2. Efek anti-inflamasi: Ekstrak Sarcandra glabra wis diteliti kanggo sifat anti-inflamasi sing potensial. Bisa mbantu nyuda inflamasi ing awak lan nyuda gejala sing ana gandhengane.
3. Aktivitas antivirus: Sawetara panliten nuduhake yen ekstrak Sarcandra glabra bisa nuduhake efek antivirus marang virus tartamtu. Wis diselidiki kanggo aktivitas potensial marang virus influenza lan virus ambegan liyane.
4. Sifat antioksidan: Ekstrak Sarcandra glabra ngandhut antioksidan sing bisa mbantu nglindhungi sel saka karusakan oksidatif sing disebabake dening radikal bebas. Aktivitas antioksidan iki bisa nyumbang kanggo keuntungan kesehatan potensial.
5. Perlindhungan ati: Ekstrak Sarcandra glabra wis digunakake sacara tradisional kanggo ndhukung kesehatan ati lan nglindhungi karusakan ati. Bisa mbantu ningkatake fungsi ati lan mbantu proses detoksifikasi.

Deskripsi Ekstrak Sarcandra Glabra
Ekstrak Sarcandra glabra dipercaya nduweni macem-macem sifat farmakologis, kalebu aktivitas anti-inflamasi, antioksidan, imunomodulator, lan antivirus. Isine sawetara senyawa bioaktif, kayata flavonoid, lignan, lan polisakarida, sing nyumbang kanggo efek terapeutik potensial.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)