+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Rye Pollen

Where tuku Rye Pollen Extract? Sampeyan bisa tuku Rye Grass Pollen Extract Powder 10: 1 ing Green Stone. Pasokan Pabrik. Ekstrak Rye Pollen Tuku Online. Entuk Kutipan.

Pasokan Serbuk Ekstrak Secale, Rega, Didol, Grosir, Produsen & Pemasok kanggo Bisnis saka Pabrik.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Rye Grass Pollen Extract; Ekstrak Secale Cereale
Jeneng botani: Secale Cereale L.
Penampilan: bubuk kuning coklat
Spesifikasi: 10:1

fungsi
1. Nyegah kanker: Fenol serat sing ora larut, isoflavon lan unsur trace selenium sing ana ing Ekstrak Rye Pollen duwe efek antikanker sing jelas. Konsumsi panganan rye kanthi rutin bisa nyuda kedadeyan kanker payudara, kanker prostat, kanker kolorektal lan penyakit liyane.
2. Tundha tuwa: Rye Pollen Extract ngandhut unsur tilak selenium, kang bisa èfèktif mbusak oksigen radikal bebas ing awak lan tundha tuwa.
3. Ngurangi tekanan getih lan lemak: Ekstrak Rye Pollen sugih ing serat rye larut, sing bisa nyuda gula getih, kolesterol lan peroksidasi lipid. Nduwe efek pencegahan lan perawatan sing jelas kanggo penyakit kayata hipertensi lan hiperlipidemia.
4. Nyegah diabetes: Panaliten nuduhake yen roti Rye Pollen Extract nduweni struktur sing kompak, kelembapan sing dhuwur, lan dekomposisi sing alon ing awak manungsa. Sanalika isi insulin sithik, bisa njaga keseimbangan getih manungsa.
5. Ngredhakaké constipation: Iku sumber serat, kang bisa nambah peristalsis usus, nambah softness saka dhingklik lan akselerasi defecation dening nambah isi serat dietary.

Deskripsi Ekstrak Rye Pollen
Ekstrak Rye Pollen sugih ing asam amino, antioksidan lan fitosterol, sing umum digunakake kanggo ningkatake masalah prostat kayata hiperplasia prostat jinak (BPH), prostat sing nyeri lan pembengkakan prostat sing terus-terusan.
Ekstrak Rye Pollen nambah tingkat seng serum lan prostat. Mineral iki nduweni efek pro-apoptosis lan nyegah perkembangan tumor ing prostat.
Ekstrak serbuk sari Rye mbantu ngendhokke otot polos uretra lan nambah nada kandung kemih, saéngga bisa ngilangi gejala urin.
Ekstrak Rye Pollen nduweni fungsi kanggo ningkatake kesehatan, nyegah kanker lan penyakit kardiovaskular, lan nduweni efek perawatan kesehatan kanggo nyegah kanker. Lignan serat sing ora larut, isoflavon lan unsur trace selenium sing ana ing ekstrak serbuk sari rye kabeh duwe efek antikanker sing jelas.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)