+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Rumex Crispus

Entuk rega Rumex Crispus Extract Powder/Ekstrak Dock Kuning 10:1, produsen & supplier dening Green Stone, Produsen cGMP kanggo njamin kualitas stabil lan dipercaya.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Dock Kuning
Nama Botani : Rumex crispus L.
Bagian Digunakake: Root
Penampilan: bubuk halus kuning coklat
Spesifikasi: 10:1
Komposisi kimia utama: Chrysophanol, Emodin, Asam Organik, Kalsium Oksalat

Fungsi utama
1. Detoksifikasi ati;
2. Perawatan Kulit lan Antioksidan;
3. Nambani Anemia;
4. Nambani Rematik lan Atritis;
5. Anti-Diabetik;
6. Mbantu karo constipation;
7. Nambani Masalah Pencernaan;
8. Nambani Nyeri Menstruasi;
9. Nambani Diare;
10. Reresik Getih utawa Detoksifikasi;
11. Dhukungan Kekebalan;

Deskripsi Ekstrak Rumex Crispus(Ekstrak Dock Kuning)
Ekstrak Rumex Crispus digunakake kanggo mbantu pencernaan, malabsorpsi nutrisi, kesehatan ati lan minangka ramuan tonik sakabèhé.
Ekstrak Rumex Crispus utamane sugih ing glikosida, senyawa tanduran sing dikenal kanthi efek hepatoprotektif (proteksi ati). Fitokimia iki bisa mbantu ngrangsang ati, sing bisa nambani malabsorpsi nutrisi lan nambah produksi empedu.
Ekstrak Rumex Crispus uga sugih ing antioksidan, sing ngilangi karusakan oksidatif lan stres sing disebabake dening radikal bebas, kalebu radikal bebas ing jaringan ati. Konsumsi reguler saka ramuan iki ngrangsang proses detoksifikasi ati lan ningkatake produksi empedu. Iki mbantu ati ngilangi racun, hormon sing berlebihan lan produk sampah liyane.
Ekstrak Rumex Crispus nduweni efek laxative sing entheng lan alami lan uga bisa ningkatake pencernaan kanthi nyengkuyung ngosongake kanthi rutin. Glikosida antrakuinon sing ana ing Ekstrak Rumex Crispus ndadékaké pambebasan banyu ing usus, sing banjur ndadékaké metuné produk sampah ing usus. Uga ngresiki lan ngresiki saluran pencernaan tanpa ngganggu keseimbangan bakteri usus.
Ekstrak Rumex Crispus dhuwur banget ing vitamin C, vitamin penting kanggo sistem kekebalan sing sehat. Vitamin C dhuwur banget isine sing digunakake kanggo nambani scurvy - penyakit sing nyerang para pelaut Eropa awal. Nalika ana inflamasi limfatik lan kurang ati, Ekstrak Rumex Crispus efektif kanggo ningkatake sistem kekebalan awak ing kahanan sing lara lan stres.
Ekstrak Rumex Crispus minangka salah sawijining sumber paling apik saka wesi adhedhasar tanduran (non-heme), sing ndadekake Ekstrak Rumex Crispus minangka obat herbal sing apik kanggo kasus anemia entheng amarga kekurangan zat besi. Uga ngandhut bahan kimia alami sing disebut bioflavonoid, sing nguatake kapiler, saéngga ningkatake sirkulasi getih.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)