+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Royal Jelly

Pasokan pabrik 10-HDA Ekstrak Royal Jelly bubuk kanggo Perawatan Kesehatan.

Kita nyedhiyakake bubuk Ekstrak Royal Jelly berkualitas tinggi, kita minangka pemasok pabrik bubuk Royal Jelly Extract, saka bahan mentah nganti lapisan inspeksi proses produksi, kanggo nyedhiyakake bubuk Ekstrak Royal Jelly murni.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber: Royal Jelly
Spesifikasi: 10-HDA 4.0% 5.0% 6.0%
Penampilan: bubuk halus kuning cahya

Wuku
1. Ngandhut jumlah tartamtu saka asetil kolin. Nduweni efek sing apik kanggo sistem saraf manungsa.
2. Sugih saka Vitamin B lan protein kualitas dhuwur, utamané 10-HDA. Iki minangka obat sing apik kanggo nambani kanker.
3. Nduweni fungsi kanggo ningkatake fungsi hematopoietik. Bisa mbantu nambah hemoglobin, ningkatake pertumbuhan lan ningkatake resistensi penyakit.
4. Ngandhut asam pantotenat. Bisa mbantu ningkatake rematik lan
rematik palindromik.
5. Ngandhut peptida kaya insulin kelas. Bobot fomula padha karo insulin. Dadi bisa nyetel fungsi pankreas pulau diabetes.
6. Bisa nguatake fungsi korteks adrenal. Bisa nyetel hormon manungsa lan excite sel otak. Bisa mbantu ngobati gangguan menopause lan inflamasi kronis ing prostat.
7. Bisa ngiyataken kekuatan dhasar lan nggawe awak manungsa tuwa aktifitas tissue.
8. Ngandhut peptida lan protein. Bisa mbantu ningkatake pangembangan intelijen supaya bisa nambah memori.
9. Ngandhut hormon protein lan antibiotik alami. Nalika digunakake kanggo nambani scald, iku nduweni fungsi kanggo nyegah infèksi, mromosiaken sel kanggo generate lan ninggalake tanpa catu.
10. Ngandhut manéka jinis uyah anoganik. Bisa mbantu ningkatake pelepasan glikogen lan ningkatake metabolisme. Dadi bisa digunakake kanggo ngresiki kulit lan ngilangi tandha.
11. Bisa ngatur lipid getih.

aplikasi
Perawatan Kesehatan: Ningkatake kakebalan & energi, tetep enom, anti-kelelahan, anti-radiasi, anti-karsinogenik

Deskripsi Ekstrak Royal Jelly
Ekstrak Royal Jelly ngemot protein, asam lemak, asam folat, vitamin lan meh 20 jinis asam amino lan hormon biologis sing dibutuhake kanggo awak manungsa. Ekstrak Royal Jelly minangka produk biologi sing ngemot unsur aktif sing rumit banget sing ngemot meh kabeh unsur nutrisi sing dibutuhake kanggo pertumbuhan awak manungsa, lan duwe peran penting ing fungsi perawatan kesehatan. penyakit fisik lan penyakit kronis.
Ekstrak Royal Jelly kaya estrogen. Wis khasiat terapi adjuvant kanggo wanita menopause.
Minangka panganan alami, Ekstrak Royal Jelly nduweni fungsi ngedhunake gula getih, lemak getih, nglawan kesel, ningkatake kekebalan lan nglindhungi ati. Iki minangka produk perawatan kesehatan sing apik banget.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)