+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Beras Bran Lemak Alkohol

Where tuku Rice Bran Lemak Alkohol Powder saka Green tea kanggo tambahan?

Pasokan Pabrik Beras Bran Lemak Alkohol 98% kanthi rega paling apik. Produsen & Supplier. Didol. Entuk Kutipan. Layanan siji mandeg.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber: Rice bran
Penampilan: bubuk putih
Purity: 98%

Proses Produksi
Nggunakake bran beras minangka bahan mentah, lilin bran beras digawe kanthi saponifikasi, ekstraksi, filtrasi lan proses liyane.

fungsi
1. Nyepetake metabolisme asetaldehida ing awak, nyuda konsentrasi asetaldehida, lan kanthi efektif nyegah penyakit ati alkohol;
2. Bisa nyuda sacara signifikan isi macem-macem transaminase ing awak;
3. Bisa nyuda tingkat kolesterol getih kanthi signifikan lan nyegah ati lemak;
4. Ngapikake toleransi olahraga awak lan nyuda rasa kesel;
5. Ningkatake metabolisme kutha anyar;
6. Ngurangi lemak getih, anti-atherosclerosis;
7. Nyandhet kelainan metabolisme oksigen hepatik lan bundhas ati akut;

Description About Rice Bran Lemak Alkohol
Komponen utama Alkohol Lemak Dedak Beras yaiku alkanol lemak 28-karbon, alkanol lemak 30-karbon lan alkanol lemak 32-karbon.
Alkohol Lemak Dedak Beras minangka zat alami sing diekstrak saka tanduran organik kanthi fungsi kesehatan. Bisa nambah kekuatan fisik, nambah daya tahan, energi, nambah tingkat metabolisme awak, lan nambah fungsi miokardium.
Rice Bran Fatty Alkohol minangka zat anti-kelelahan sing diakoni ing donya kanthi safety dhuwur. Rice Bran Fatty Alkohol wis kasil dikembangake lan diterapake ing bidang perawatan medis, lan sukses ngembangake panganan kesehatan anti-kelelahan lan nyuda lemak getih, sing nduweni efek sing signifikan kanggo ningkatake regenerasi sel lan ningkatake metabolisme.
Alkohol Lemak Bran Beras wis digunakake ing produk kesehatan alami, ombenan olahraga, kosmetik, obat-obatan, pakan kewan, lsp.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)