+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Rhubarb

Temokake Ekstrak Rhubarb / Ekstrak Rheum Officinale / Ekstrak Root Rhubarb / Pemasok lan Produsen Ekstrak Rheum Palmatum saka Green Stone.

Ekstrak Rhubarb Produk 10:1 kanthi rega paling apik, langsung saka pabrikan, 100% alami, sampel gratis, rega pabrik.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng liya: Ekstrak Rheum Officinale; Ekstrak ROOT Rhubarb; Ekstrak Rheum Palmatum
Nama Botani : Rheum palmatum L.
Penampilan: bubuk kuning coklat
Bagian sing digunakake: Root
Spesifikasi: 10:1
Bahan aktif: Asam Chrysophanic, Emodin, Chrysophanol, Physcion

fungsi
1. Kanggo sistem pencernaan:
Nduweni efek laxative, bisa nglindhungi ati lan gallbladder, lan bisa nyandhet sekresi enzim bibi.
2. Kanggo sistem getih:
Nduweni efek hemostasis lan sirkulasi getih, nyuda lipid getih, lan ekstrak kasebut uga duwe efek anti-kanker.
3. Nduweni efek anti-inflamasi:
Nduwe efek nyegah ing macem-macem bakteri Gram-positif lan negatif.

Deskripsi Ekstrak Rhubarb
Ekstrak Astragalus minangka produk sing diekstrak saka oyod garing utawa batang rhubarb. Bahan aktif yaiku senyawa antrakuinon, emodin, aloe-emodin lan metil eter, lan liya-liyane, sing bisa ngilangi radikal bebas kanthi efektif lan ngatur tingkat lipid getih, ngatur tingkat tekanan getih, nolak sklerosis pembuluh darah, anti-kanker, anti-inflamasi, nyegah bakteri. lan anti-tuwa lan penyakit intractable liyane.
Ekstrak rhubarb kanthi efektif bisa ningkatake sindrom menopause wanita, ningkatake kringet wengi menopause, ketidakstabilan emosi, depresi irritable, kuatir lan gangguan turu. Akeh panaliten nuduhake yen sawise wanita njupuk obat rhubarb, gejala menopause saya apik banget, ora ana sesak dada, sesak ambegan, depresi lan gejala liyane, lan ora kuwatir babagan risiko penyakit tumor.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)