+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Woh Rhodomyrtus Tomentosa

Tuku Ekstrak Woh Rhodomyrtus Tomentosa / Ekstrak Rhodomyrtus Tomentosa / Ekstrak Myrtaceae / Ekstrak Myrtle / Ekstrak Mawar Myrtle (Rhodomyrtus Tomentosa) 10:1 Online saka Green Stone.

njaluk Ekstrak Woh Rhodomyrtus Tomentosa Rega bubuk, Sale, Suplai, Fungsi.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Rhodomyrtus Tomentosa; Ekstrak Myrtaceae; Ekstrak Myrtle; Ekstrak Mawar Myrtle
Jeneng Botani: Rhodomyrtus tomentosa (Aiton) Hassk.
Bagian Digunakake: Woh
Spesifikasi: 10:1
Bahan Aktif: Ngandhut flavonoid, komponen fenolik, asam amino lan gula
Penampilan: bubuk kuning coklat
Cara Tes: UV

fungsi
1. Antioksidan;
2. Antibakteri lan antivirus;
3. Efek hipoglikemik;
4. Mbantu pencernaan;
5. Ngapikake penyakit paru-paru;
6. Bisa nambah kakebalan manungsa lan ngatur fungsi endokrin;
7. Efek hepatoprotektif, sing penting banget kanggo nyegah kanker ati, hepatitis lan penyakit liyane;
8. Anti-tuwa;

Deskripsi Ekstrak Woh Rhodomyrtus Tomentosa
Ekstrak Woh Rhodomyrtus Tomentosa sugih ing nilai nutrisi, ngemot asam amino, asam organik, gula, vitamin, mineral, lan liya-liyane, lan nduweni efek nutrisi. Uga ngemot glikosida flavonoid, polifenol, anthocyanin lan zat aktif biologis liyane, sing duwe radikal bebas anti-racun lan migunani kanggo efek kardiovaskular lan serebrovaskular.
Ekstrak Woh Rhodomyrtus Tomentosa sugih ing glikosida flavonoid, fenol, vitamin C, lan liya-liyane, lan minangka bahan aktif antioksidan sing bisa ngalami reaksi redoks kanthi oksigen aktif, utawa gabung karo ion logam sing dibutuhake kanggo ngasilake radikal hidroksil, saéngga nyegah radikal bebas. radikal oksigen aktif. Bisa uga duwe efek scavenging langsung ing radikal bebas oksigen aktif lan nglindhungi DNA ing vitro. Iki minangka antioksidan sing aman lan efektif.
Ekstrak Woh Rhodomyrtus Tomentosa sugih ing enzim alami lan asam woh, sing bisa ningkatake pencernaan, nyepetake dekomposisi lemak lan protein, lan nggawe lemak lan protein luwih gampang diserap dening awak. Ekstrak Woh Rhodomyrtus Tomentosa bisa mbantu ningkatake fungsi pencernaan weteng, lan uga bisa nyegah lan nyuda gejala gangguan pencernaan lan nyegah panganan sing dhuwur lemak.
Ekstrak Woh Rhodomyrtus Tomentosa nduweni fungsi biologis sing penting lan aktivitas biologi sing apik kayata anti-tumor, hipoglikemik, anti-virus, anti-oksidasi, anti-radiasi, lan liya-liyane, lan akeh digunakake ing ilmu urip lan ilmu medis.
Ekstrak Woh Rhodomyrtus Tomentosa uga nduweni nilai obat tartamtu. Isi wesi ing woh iki dhuwur banget. Sawise konsumsi manungsa, bisa menehi nutrisi getih lan nyuda kedadeyan anemia ing manungsa. Kajaba iku, uga nduweni efek nutrisi lan nyegah keguguran kanggo wanita ngandhut, bisa nyuda kedadeyan gejala gerakan janin.
Ekstrak Woh Rhodomyrtus Tomentosa bisa melu nyiapake sawetara panganan obat lan obat kombinasi kanggo perawatan diare bayi, diare infeksi bakteri virus lan administrasi oral kolitis kronis. Uga nduweni aktivitas antikanker tartamtu lan bisa digunakake ing pangembangan minuman kesehatan. Myrtle minangka woh liar alami sing murni tanpa polusi, ora ana pupuk kimia, lan ora ana residu pestisida. Iku ngethok menyang psikologi pangan ijo non-polusi saka wong modern bali menyang alam. Nganggo woh-wohan minangka bahan mentah, ngekstrak lan nggunakake komponen nutrisi, warna, aroma, lan liya-liyane sing unik, digabungake karo sarana ilmiah lan teknologi, wis dadi minuman fungsional kesehatan sing dibutuhake dening masarakat.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)