+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Daun Rhodomyrtus Tomentosa (Myrtaceae).

Pasokan Pabrik Ekstrak Daun Rhodomyrtus Tomentosa / Ekstrak Myrtaceae / Ekstrak Myrtle Bubuk 10:1.
Tuku Ekstrak Daun Rhodomyrtus Tomentosa (Myrtaceae) kanthi rega murah

Kita minangka pemasok pabrik ekstrak tanduran, saka bahan mentah nganti lapisan inspeksi proses produksi, kanggo nyedhiyakake ekstrak murni kanggo pelanggan.
Yen sampeyan kasengsem Ekstrak Daun Rhodomyrtus Tomentosa (Myrtaceae)., mangga langsung hubungi kita.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Daun Rhodomyrtus Tomentosa; Ekstrak Myrtaceae; Ekstrak Myrtle; Ekstrak Daun Myrtle
Jeneng botani: Rhodomyrtus tomentosa (Ait.) Hassk.
Bagian Digunakake: Godhong
Spesifikasi: 10:1
Bahan Aktif: Asam Betulinic, Asam Ursolid, Asam Aliphitolic, Lupeol, Betulin
Penampilan: bubuk kuning coklat
Cara Tes: UV

Proses Produksi
Pilih bahan mentah, ngresiki bahan mentah, ekstrak kaping 3, konsentrasi, semprotan garing dadi bubuk, ayakan lan steril, lan bungkus.

fungsi
1. Kanggo bronchitis akut lan kronis, bronchiectasis, emfisema, silikosis, sinusitis lan pasien liyane kanthi sputum sing kandel utawa ekspektoran sing angel;
2. Sampeyan uga bisa digunakake sawise bronchography kanggo nggampangake discharge saka media kontras;
3. Astringent, antidiare, hemostasis;
4. Kanggo gastroenteritis akut, dyspepsia, disentri;
5. Kanggo perawatan tinnitus;
6. Digunakake kanggo nambani anemia, lan uga kanggo nambani kahanan sing ringkih lan ringkih sawise lara serius. Nduweni efek kekurangan tonifying;
7. Bisa nambani insomnia lan digunakake kanggo patients karo kualitas turu banget miskin, insomnia lan dreaminess;
8. Kanggo perawatan spermatorrhea;
9. Kanggo perawatan kulit, ningkatake kesehatan kulit;
10. Ngatur siklus menstruasi;
11. Nambani penyakit pernapasan;
12. Antibakteri;
13. Anti-inflamasi;

Deskripsi Ekstrak Daun Rhodomyrtus Tomentosa (Myrtaceae).
Myrtle ora mung bisa dipangan, woh-wohan, oyod, kembang, lan godhong kabeh duwe nilai obat tartamtu. Ekstrak Daun Rhodomyrtus Tomentosa ngandhut fenol, terpenes, flavonoid, polisakarida lan bahan liyane. Nduweni efek antibakteri, astringen lan hemostatik.
Rhodomyrtus Tomentosa Leaf Extract minangka ekstrak standar saka Rhodomyrtus tomentosa (Ait.) Godhong hassk, sing nduweni fungsi kanggo mbubarake lendir, ngrangsang sekresi kelenjar, ningkatake ayunan membran mukus lan silia ing saluran pernapasan, nyepetake aliran cairan, lan ningkatake sekresi. discharge. Bisa nambah lingkungan asam-basa mukosa njerone irung lan ningkatake rekonstruksi struktur jaringan epitelium lan pemulihan fungsi mukosa hidung. Kajaba iku, Ekstrak Daun Rhodomyrtus Tomentosa uga nduweni efek anti-inflamasi, sing bisa ngendhokke bronchi kanthi nyuda pembengkakan mukosa bronkial. Uga duwe efek antibacterial lan bactericidal.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)