+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Retatrutide

Ngendi tuku bubuk Retatrutide? Sampeyan bisa Tuku Retatrutide Online ing bobot mundhut ing Green Stone. Pasokan Pabrik. Retatrutide for Sale. Entuk Kutipan.

njaluk Retatrutide rega, Biaya, Sale, Grosir, Produsen & Supplier kanggo Bisnis saka Pabrik.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

NO CAS.: 2381089-83-2
Molecular Formula: C223H343F3N46O70
Bobot molekul: 4845.444
Spesifikasi: 98%
Penampilan: bubuk putih

fungsi
1. Retatrutide bisa terus nambah kabeh tingkat lipid kajaba HDL, lan wis keuntungan ketok ing patients 'diastolic lan tekanan getih systolic.
2. Khasiat lan toleransi Retatrutide ing perawatan obesitas apik, dibandhingake karo agonis reseptor GLP-1 lan GIP / GLP-1 ing perawatan T2D utawa obesitas.
3. Retatrutide melu GCGR ing vivo lan bisa nambah toleransi glukosa ing ipGTT liwat reseptor GIP utawa GLP-1.
4. Retatrutide ndadékaké mundhut bobot awak sing signifikan lan nambah pengeluaran energi liwat aktivasi reseptor glukagon.

aplikasi
Ditrapake kanggo Mundhut Bobot lan Anti-diabetes

Description About Retatrutide
Retatrutide minangka polipeptida (GIP) sing gumantung karo insulin, peptida kaya glukagon 1 (GLP-1) lan agonis reseptor ganda glukagon (GCG). Wis narik perhatian sing akeh amarga bisa nambah kontrol gula getih, metabolisme lipid lan bobot awak ing pasien diabetes tipe 2. Panaliten sadurunge nuduhake yen injeksi Retatrutide saben minggu bisa ningkatake kontrol glikemik lan metabolisme lipid ing pasien diabetes tipe 2 (T2D), lan uga duwe efek bobot mundhut sing kuat. Retatrutide bisa digunakake ing riset obesitas.
Retatrutide minangka obat diabetes sing bisa nyebabake bobot awak sing signifikan. Retatrutide saiki lagi dites kanggo nambani obesitas, diabetes tipe 2, utawa loro-lorone. Nganti saiki, asile janjeni.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)