+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Dextrin tahan

Pabrik Pasokan Grosir Serat Pangan Bubuk Dextrin sing tahan 99% minangka Prebiotik kanggo Aditif Pangan.

Pasokan Langsung & Produsen Saka Pabrik Kita. Pasokan Stok Gedhe, Pangiriman Cepet. Entuk Sampel Gratis & Rega Paling Anyar >>

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Penampilan: bubuk putih nganti kuning cahya
Assay: 99%

Proses Produksi
Iki minangka serat panganan sing disiapake saka pati sing bisa ditonton kanthi reaksi dekstrinisasi ing kahanan asam.

fitur
1. stabilitas Processing apik;
2. Kurang kalori;
3. tahan panas;
4. tahan asam;
5. tahan beku;

fungsi
1. Ngontrol tingkat gula getih;
2. Nyegah penyakit kardiovaskular;
3. Ngurangi kolesterol getih, sing nyuda risiko aterosklerosis;
4. Rapi usus kanggo ningkatake pertumbuhan flora usus sing migunani;
5. Kontrol bobot;

aplikasi
1. Ing produk susu;
Dekstrin tahan bisa ditambahake kaya gula utawa gula tanpa mengaruhi rasa asli panganan, saengga bisa digunakake kanggo nggawe produk susu sing ditambahi serat utawa omben-omben susu sing nambah serat diet.
2. Ing panganan bayi;
Mangan panganan dextrin tahan banyu bisa nambah tingkat pemanfaatan nutrisi lan ningkatake panyerepan unsur trace kayata kalsium, wesi, lan seng.
3. Ing produk pasta;
Nambah macem-macem serat dietary kanggo roti, roti kukus, beras lan mie bisa nambah lan nambah werna roti, nambah umur beting lan ndawakake umur beting.
4. Ing produk daging;
Nambahake jumlah dextrin tahan tartamtu bisa nambah asil produk, nambah rasa lan kualitas.

Deskripsi About Resistant Dextrin
Dekstrin tahan diproses saka pati, yaiku glukan rendah kalori sing dipikolehi kanthi ngekstrak lan nyaring komponen dextrin panggang sing ora bisa dicerna kanthi teknologi industri. Solusi banyu saka dekstrin tahan duwe viskositas sing sithik banget, lan nilai viskositas ora beda-beda karo tingkat geser lan suhu.
Dextrin tahan kurang kalori, tahan panas, tahan asam, lan tahan beku. Iki minangka serat panganan sing larut banyu kanthi bobot molekul rendah. Bisa digunakake minangka bahan mentah panganan sing larut kalori lan duwe prospek pangembangan sing amba ing industri panganan.
Dideleng saka sifat aksi enzim anti-pencernaan saka dextrin tahan, iku minangka bahan mentah panganan sing kurang kalori, lan amarga ora bakal dicerna lan diserap ing saluran pencernaan, mula bisa langsung mlebu ing usus gedhe. macem-macem fungsi fisiologis minangka serat panganan.
Dekstrin tahan nduweni fungsi unik saka serat diet kanggo nggedhekake, nahan banyu, lan nahan minyak. Sawise nyerep banyu ing saluran pencernaan, bisa nggedhekake weteng lan usus, ngasilake rasa kenyang, lan nyuda asupan panganan. Kajaba iku, nilai kalori sing kurang saka dextrin tahan utamane migunani kanggo wong sing nyuda bobote kanggo ngontrol bobote.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)