+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Rehmannia Glutinosa

Pasokan Rehmannia Glutinosa Extract(Rehmannia Extract) Powder Kanthi Rega Paling apik ing Green Stone.
Tuku Produk Ekstrak Rehmannia ing Green Stone.
Yen sampeyan kasengsem, sampeyan bisa tuku Ekstrak Rehmannia Glutinosa saka kita.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Botani: Rehmannia glutinosa (Gaertn.) Libosch
Sinonim: Ekstrak Akar Rehmannia;Ekstrak Umbi Akar Rehmannia;Ekstrak Radix Rehmanniae; Ekstrak Rehmannia sing disiapake; Ekstrak Rehmannia; Ekstrak Radix Rehmanniae Praeparata
Katon: Wêdakakêna coklat
Bagian Digunakake: ROOT
Spesifikasi: 10:1 20:1

Fungsi utama
1. Perawatan kanggo hepatitis nular.
2.Duwe fungsi kanggo nambani minggu awak lan panas awak.
3.Duwe fungsi mbusak panas pathogenic saka getih.
4.Ngobati sindrom kekeringan paru-paru kanthi batuk epistaksis;
5. Nambani fleksi sendi tanpa ati, frostbite lan gejala liyane.
6. Ngapikake kakebalan

Deskripsi Ekstrak Rehmannia (Ekstrak Rehmannia Glutinosa)
Ekstrak Rehmannia wis digunakake ing obat tradisional Cina nganti pirang-pirang abad. Tanduran iki ana hubungane karo parsley lan celery lan paling umum digunakake kanggo nambani kram lan nyeri nalika haid uga kanggo nyuda sawetara gejala menopause (panas, kringet wengi). Dong quai asring diarani minangka "ginseng wadon" kanggo menehi saran "keseimbangan" utawa efek adaptogenik ing periode menstruasi.
Ekstrak Rehmannia ngemot iridoid, monoterpenes lan glikosida, uga ngemot polisakarida lan komponen liyane. Bisa nolak radiasi, nglindhungi ati, nyuda gula getih, nguatake jantung, mungkasi getihen, diuresis lan nglawan jamur.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)