+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Roti Abang

Ing endi tuku ekstrak beras ragi abang? Kemurnian Pasokan Pabrik 5% Bubuk Ekstrak Beras Ragi Abang paling apik kanggo kolesterol saka Green Stone.

Best Price Ekstrak Roti Abang/ Produsen & Pemasok, kabeh bahan kita nyukupi standar kualitas lan keamanan panganan sing ketat, lan ngluwihi standar industri kanggo kemurnian lan kebersihan.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Botani: Monascus Purpureus Went
Spesifikasi: 5%
Bahan aktif: Lovastatin (Monacolin K)
Penampilan: bubuk abang cahya

fungsi
(1) Ningkatake sirkulasi getih lan mbusak stasis getih;
Beras ragi abang bisa digunakake kanggo ngewangi ing perawatan saka diare abang lan putih, bruises, lochia postpartum lan gejala liyane, lan duwe efek mromosiaken getih circulation lan mbusak stasis getih.
(2) Pencernaan lan sirkulasi getih, bisa nguatake limpa lan garing weteng;
Beras ragi abang nduweni efek nguatake limpa lan pencernaan, lan bisa digunakake kanggo ngobati indigestion, distensi abdomen lan gejala liyane. Mula kanca-kanca sing lara weteng lan kerep mual asring mangan sega ragi abang kanggo nambah fungsi lambung lan usus.
(3) Ngurangi tekanan getih lan lipid;
Nasi ragi abang uga dadi kabar apik kanggo wong sing duwe telung dhuwur. Beras ragi abang duweni efek sing kuat kanggo ngedhunake kolesterol total lan nduwe pengaruh komprehensif sing signifikan ing masalah pembuluh darah.
Mulane, wong setengah baya lan wong tuwa bisa njupuk beras ragi abang kanthi bener kanggo nyegah lan nambani komplikasi kayata penyakit kardiovaskular lan serebrovaskular.
(4) Ningkatake kakebalan;
Beras ragi abang bisa nambah kakebalan, nambah produksi antibodi, lan nambah fungsi sel T, supaya bisa entuk efek nambah kakebalan, supaya bisa dipangan enom lan tuwa.
(5) Tonik kanggo getih;
Beras ragi abang nduweni fungsi kanggo nutrisi getih. Sega ragi abang sugih ing akeh nutrisi, sing paling akeh wesi, mula mangan sega ragi abang kanthi rutin duwe efek nutrisi getih lan nyegah anemia.
(6) Efek anti-kanker;
Beras ragi abang nduweni sifat anti kanker. Asam pantotenat, vitamin E, asam glutathione lan zat liyane sing ana ing beras ragi abang duweni efek nyegah karsinogen.

aplikasi
1. Pewarna Pangan;
Nduweni daya pewarnaan sing kuat kanggo protein, mula asring digunakake minangka pigmen pewarna panganan.
2. Suplemen Pangan & Pengawet Pangan;
Wis digunakake kanggo nggawe anggur beras lan kanggo ngreksa lan nambah rasa lan warna panganan, kalebu daging, iwak, lan produk kedele.
3. Suplemen Kesehatan;
Minangka bahan mentah perawatan kesehatan kanggo ngedhunake tekanan darah lan Alzheimer

Deskripsi Ekstrak Beras Ragi Merah
Ekstrak beras ragi abang digawe kanthi nggunakake bahan baku beras ragi abang, nggunakake metode ekstraksi pelarut lan etanol minangka pelarut ekstraksi. Wujude bubuk abang. Bahan aktif utamane kalebu lovastatin, monacolin, ergosterol, asam Gamma-aminobutyric, karoten, amilase, vitamin, mineral, karbohidrat lan zat liyane. Ekstrak beras ragi abang nduweni nilai obat sing dhuwur, ora beracun, ora ana efek samping, lan nduweni safety dhuwur. Iki minangka agen pewarna pangan lan bahan mentah kanggo produk perawatan kesehatan.
Beras ragi abang bisa mbantu nyuda kolesterol lan nyegah anemia kekurangan zat besi. Beras ragi abang ngandhut monasomycin K, sing bisa nyegah produksi kolesterol ing ombone tartamtu, mbantu ngedhunake tekanan getih, lan uga duwe efek ngedhunake lipid getih. Kajaba iku, beras ragi abang sugih ing gizi, utamané wesi. Mulane, nduweni efek replenishing getih sing becik, lan ing wektu sing padha bisa nyuda kemungkinan anemia kekurangan zat besi.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)