+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Daun Anggur Merah

Tuku Red Vine Leaf Extract(Vitis vinifera L.) 10:1 mupangat kesehatan kanggo suplemen.

Kita nyuplai kualitas tinggi Ekstrak Daun Anggur Merah , saka bahan mentahan kanggo lapisan proses produksi pengawasan, kanggo nyedhiyani pelanggan wêdakakêna murni.
We Njamin Kualitas Kudu Apik, Enquiry kita kanggo Njaluk Sampel Gratis / Rega.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Daun Vitis Vinifera
Jeneng botani: Vitis vinifera L.
Bagian Digunakake: Godhong
Penampilan: bubuk coklat
Spesifikasi: 10:1

Wuku
1. Ngapikake aliran getih sikil ngisor
2. Ngurangi bengkak (edema sikil ngisor)
3. Ngilangake rasa lara, sedhih lan kesel
4. Mbantu nyedhiyakake relief gejala CVI
5. Ngapikake sirkulasi

Deskripsi Ekstrak Daun Anggur Merah
Ekstrak godhong anggur abang duweni sifat protèktif lan anti-inflamasi lan protrombotik ing intima vena.
Ekstrak godhong anggur abang nyetabilake lapisan endothelial kapiler cilik, ningkatake perbaikan lan nyuda permeabilitas. Iki ngidini kurang bocor kapiler, lan mulane kurang cairan saka sirkulasi menyang jaringan, nyebabake pembengkakan (edema) jaringan ing sakubenge.
Ekstrak godhong anggur abang bisa uga duwe peran penting kanggo ngilangi gejala utawa nyegah insufficiency vena kronis.
Ekstrak godhong anggur abang uga wis ditampilake migunani ing perawatan CVI.
Kandungan polifenol saka ekstrak kasebut ndadekake godhong anggur abang minangka antioksidan sing kuat. Nanging, asring dijupuk ing wangun tambahan kanggo ndhukung kesehatan sirkulasi lan vena.
Ekstrak Red Vine Leaf wis digunakake kanggo obat-obatan tradisional, panganan, omben-omben, lan suplemen antioksidan diet.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)