+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Kacang Adzuki Merah

Tuku Ekstrak Kacang Adzuki Abang Online. Entuk Penawaran Gratis Saiki! Langsung saka Produsen. Rega Pabrik. Sampel Gratis.
We are Red Bean Extract pabrik supplier, saka bahan baku kanggo proses produksi lapisan inspeksi, kanggo nyedhiyani pelanggan murni Adsuki Bean Extract.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Kacang Merah; Ekstrak Kacang Adsuki; Ekstrak Kacang Adzuki; Ekstrak Kacang Aduki
Jeneng Botani: Vigna angularis (Willd.) Ohwi & H. Ohashi
Bagian sing digunakake: Wiji
Spesifikasi: 10:1
Penampilan: bubuk coklat

fungsi
1. Mbantu nglindhungi awak saka stres oksidatif sing disebabake dening radikal bebas, sing bisa nyebabake penyakit kronis lan tuwa;
2. Nduweni sifat anti-inflamasi sing bisa mbantu nyuda inflamasi ing awak;
3. Sumber serat dietary sing apik, sing bisa ningkatake pencernaan sing sehat lan nyegah konstipasi;
4. Mbantu ngatur tingkat gula getih lan bisa uga migunani kanggo wong sing nandhang diabetes utawa sing duwe risiko nandhang penyakit kasebut;
5. Bisa nyumbang kanggo rasa kenyang lan mbantu ngontrol napsu;

Deskripsi Ekstrak Kacang Adzuki Merah
Ekstrak Kacang Adzuki Abang sugih antioksidan, kalebu polifenol lan flavonoid.
Ekstrak Kacang Adzuki Abang minangka sumber sing apik kanggo macem-macem vitamin lan mineral, kalebu folat, kalium, wesi, lan magnesium. Nutrisi kasebut penting kanggo kesehatan sakabèhé, ndhukung fungsi kayata produksi energi, fungsi kekebalan, lan pembentukan sel getih abang.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)