+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Rauwolfia Vomitoria

Ngendi Tuku Ekstrak Rauwolfia Vomitoria Nyambung? Tuku Ekstrak Rauvolfia Vomitoria karo Produsen & Supplier saka Green Stone.

Pasokan Pabrik Ekstrak Root Rauwolfia Vomitoria kanthi rega paling apik. Didol. Entuk Kutipan. Layanan siji mandeg.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Rauwolfia Vomitoria Root Extract; Ekstrak Kulit Rauwolfia Vomitoria; Ekstrak Rauvolfia Vomitoria
Jeneng botani: Rauvolfia vomitoria Afzel.
Bagian Digunakake: ROOT, Bark
Spesifikasi: 10:1
Penampilan: bubuk halus kuning coklat
Bahan Utama: Reserpine, Rauwolscine, Yohimbine

fungsi
1. Minangka tamba kanggo diare;
2. Nambani jaundice;
3. Nambani rematik;
4. Ngurangi tekanan getih;
5. Ngatasi masalah gangguan kuatir;
6. Anti-kanker;
7. Ngapikake turu;
8. Mbantu ningkatake disfungsi ereksi kanthi nambah aliran getih menyang penis;

Deskripsi Ekstrak Rauwolfia Vomitoria
Ekstrak Rauwolfia vomitoria minangka ekstrak alami sing asale saka kulit oyod tanduran Rauwolfia vomitoria. Tanduran iki asli saka Afrika Kulon lan Tengah lan wis pirang-pirang abad digunakake ing obat tradisional Afrika kanggo nambani macem-macem penyakit, kalebu tekanan darah tinggi, kuatir, lan insomnia.
Ekstrak Rauwolfia vomitoria ngandhut sawetara senyawa aktif biologis, kalebu sawetara alkaloid, kayata reserpine, ajmalicine, lan yohimbine. Senyawa kasebut dipercaya duwe sawetara efek farmakologis, kalebu sifat sedative, antihipertensi, lan antiarrhythmic.
Ekstrak Rauwolfia vomitoria wis diteliti kanggo panggunaan potensial minangka perawatan kanggo macem-macem kahanan, kalebu hipertensi, gangguan kuatir, lan disfungsi ereksi.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)