+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Jamur Putih Gigi Rake

Pasokan Pabrik Ekstrak Jamur Putih Gigi Rake Wêdakakêna 10:1 Kanthi Kualitas Top.
We Njamin Quality Kudu Apik, Enquiry kita Entuk Sampel Gratis / Rega.

Ekstrak Bakteri Tine Putih/Rake Teeth Manfaat Ekstrak Jamur Putih kanggo Ngapikake Kekebalan & nambah penyakit ginjel

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Bakteri Tine Putih
Jeneng Binomial: Irpex lacteus (Fr.) Fr.
Spesifikasi: 10:1
Bahan Utama: Polisakarida, Alkaloid Organik
Cara Tes: UV
Penampilan: bubuk kuning coklat

fungsi
1. Ngapikake Kekebalan
(1). Ningkatake respon imun humoral.
(2). Ningkatake fungsi kekebalan seluler.
(3). Ningkatake produksi sitokin.
(4). Ningkatake fungsi sistem monosit-makrofag.
2. Mbantu ningkatake penyakit ginjel
(1). Amarga sifat khusus saponin, saponin gampang mbungkus sel ginjel, saéngga nyedhiyakake luwih akeh nutrisi menyang perikardium.
(2). Spesialisasi saponin dumunung ing efek koagulasi sing kuat, sing bisa ngilangi getih gaib kanthi efektif.
(3). Amarga mbungkus, bisa uga èfèktif mbentuk isolasi kanggo ngindhari karusakan saka faktor pathogenic kanggo sel ginjel, mangkono muter peran protèktif.

Deskripsi Ekstrak Jamur Putih Gigi Rake
Ekstrak Jamur Putih Rake Teeth sugih ing saponin, polipeptida, polisakarida, alkaloid lan nutrisi sing nambah sel liyane.
Iki minangka jamur obat sing larang regane sing bisa ningkatake fungsi kekebalan awak lan liya-liyane. Kajaba iku, Ekstrak Jamur Putih Rake Teeth uga nduweni efek kuratif sing apik kanggo penyakit ginjel. Saponin lan polipeptida sing dikandung nduweni efek polar tartamtu ing macem-macem penyakit ginjel. Sanajan Ekstrak Jamur Putih Rake Teeth duwe efek kontrol tartamtu ing nephropathy, nanging ora bisa ngganti panggunaan obat.
Ekstrak Jamur Putih Rake Teeth bisa nggawe fungsi sistem monosit lan makrofag mboko sithik luwih kuwat, kanthi efektif ningkatake fungsi kekebalan sel somatik lan cairan awak, lan ningkatake awak ngasilake sitokin. Jamur wis diidentifikasi minangka panyebab infeksi paru-paru ing immuno - manungsa kompromi.
Wiwit Rake Teeth White Fungus Extract duweni efek immunomodulatory, Rake Teeth Polysaccharide duweni efek tambahan ing penyakit ginjel, lan ana produk panganan medis lan kesehatan khusus saka Rake Teeth White Fungus ing pasar.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)