+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Quillaja Saponaria

tuku Quillaja Saponaria (Soapbark) Extract Bubuk 10:1 Online Langsung Saka Green Stone.Rega Pabrik.Layanan siji-mandeg.

Kita nyedhiyakake Ekstrak Kulit Sabun, lan nyedhiyakake rega Ekstrak Quillaja Saponaria (Saponin), Dijual, Supplier / Produsen ing Green Stone.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Soapbark; Ekstrak Saponaria Officinalis; Ekstrak Kulit Saponaria Quillaja
Jeneng botani: Quillaja saponaria
Bagian Digunakake: Bark
Spesifikasi: 10:1 20:1
Bahan aktif: Saponin
Penampilan: bubuk kuning coklat

fungsi
1. Esensi panganan alami sing diemulsi;
2. Nggawe bahan larut lenga larut banyu;
3. Ngapikake kualitas panganan krim mentega;
4. Nduwe efek fungisida;

aplikasi
1. Digunakake minangka aditif panganan;
2. Digunakake minangka bumbu panganan;
3. Digunakake minangka emulsifier;
4. Digunakake minangka agen foaming kanggo omben-omben alkohol, omben-omben sing nyegerake lan omben-omben sing padhet;

Katrangan Babagan Quillaja Saponaria Extract Powder
Ekstrak Quillaja Saponaria digawe saka kulit, batang utawa cabang Quillaja saponaria Molina, sing digiling lan diekstrak kanthi ekstraksi pelarut banyu. Iki minangka aditif panganan sing diprodhuksi dening proses pemurnian lan pemurnian. Zat iki digunakake minangka emulsifier ing omben-omben kanggo nggawe wedang stabil lan seragam, tanpa stratifikasi lan udan. Spesifikasi kualitas dileksanakake sesuai karo konten sing relevan ing woro-woro kasebut.
Ekstrak Quillaja Saponaria minangka zat aktif sing diekstrak saka kulit wit sabun, ngemot saponin triterpenoid, kalsium oksalat lan tanin. Iku saponin triterpenoid, sing wis digunakake minangka agen foaming lan agen foaming kanggo omben-omben ing negara Eropah lan Amerika.
Salah sawijining kesempatan paling gedhe kanggo Ekstrak Quillaja Saponaria ing pasar Kanada minangka alternatif label resik alami kanggo permen karet arab. Cocog kanggo digunakake ing omben-omben, permen karet, panganan cemilan, konsentrasi rempah-rempah, gravies, saos, sup lan liya-liyane. Kajaba iku, Extract Quillaja Saponaria iki, nalika digunakake minangka emulsifier, ngidini loading lenga dhuwur kanggo gawé kajelasan tartamtu ing omben-omben cetha lan omben-omben alkohol.
Extract Quillaja Saponaria ngandhut konsentrasi dhuwur saka saponin kang senyawa liyane ing extract kalebu tanin, polifenol, lan calcium oxalate.Saponin asalé saka babakan Quillaja saponin, glikosida steroid alam (terpene). Saponin digandhengake karo akeh aktivitas biologis lan farmakologis. Dikenal kanggo ngrangsang respon imun ing mamalia. Mulane bisa digunakake minangka adjuvant vaksin. Saponin duweni efek antivirus, antijamur, antitumor, anti-inflamasi, hypoglycemic lan kolesterol.
Quillaja Saponaria Extract Powder digunakake ing pabrik aditif pangan. Iki digunakake minangka humectant ing barang panggang, produk susu beku, lan puding lan minangka agen foaming ing minuman ringan.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)