+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Quercus Salicina

Tuku Ekstrak Quercus Salicina kanthi Biaya Murah Online| Ekstrak Quercus Salicina Didol | Grosir Suplai | Harga Ekstrak Quercus Salicina

Hot Sale Pabrik Pasokan Grosir Extract Quercus Salicina saka Green Stone.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng botani: Quercus Salicina Blume
Part Digunakake: Kabèh tanduran
Spesifikasi: 10:1
Penampilan: bubuk coklat

fungsi
1. Antioksidan;
2. Anti-inflamasi;
3. Antimikroba;
4. Bisa nyandhet inflammation saka mukosa ureter lan ngendhokke otot Gamelan saka saluran kemih ndhuwur;
5. Bisa ningkataké discharge saka watu lan nyegah ambalan watu;
6. Efek perawatan apik kanggo watu ginjel lan ureter kurang saka 1cm;
7. Bisa dissolve calcium oxalate lan magnesium amine watu fosfat;

Deskripsi Ekstrak Quercus Salicina
Ekstrak Quercus Salicina ngemot macem-macem senyawa bioaktif, kalebu tanin, flavonoid, lan asam fenolik, sing nyumbang kanggo sifat obat.
Ekstrak Quercus salicina sugih antioksidan, sing mbantu nglindhungi sel awak saka karusakan sing disebabake dening radikal bebas sing mbebayani. Antioksidan kasebut bisa duwe efek anti-tuwa lan bisa nyuda risiko penyakit kronis.
Sawetara panaliten nuduhake yen ekstrak Quercus salicina bisa duwe sifat anti-inflamasi. Bisa mbantu nyuda inflamasi ing awak, sing ana gandhengane karo macem-macem kahanan kesehatan, kalebu arthritis lan penyakit radang usus.
Amarga sifat antioksidan lan anti-inflamasi, ekstrak Quercus salicina bisa uga migunani kanggo kesehatan kulit. Bisa mbantu nglindhungi kulit saka stres oksidatif, ningkatake penyembuhan tatu, lan bisa nyuda kahanan kulit tartamtu kayata eksim lan dermatitis.
Ekstrak Quercus salicina wis nuduhake aktivitas antimikroba marang bakteri lan jamur tartamtu. Bisa mbantu nyegah pertumbuhan mikroorganisme kasebut lan bisa digunakake minangka alternatif alami kanggo agen antimikroba konvensional.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)