+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Pyridoxamine

Golek ngendi tuku Pyridoxamine online saka supplier kanthi rega paling apik.
Grosir Food Grade Pyridoxamine Vitamin B6 Powder Cas 85-87-0. Produsen utawa Supplier. Entuk Kutipan.

Hubungi kita kapan wae yen sampeyan kasengsem ing Pyridoxamine Powder.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

CAS No .: 85-87-0
Formula Molekuler: C8H12N2O2
Bobot molekul: 168.196
Penampilan: bubuk putih
Purity: 98%

fungsi
1. Aids ing pencernaan lan panyerepan;
2. Bisa alon insulin, nambani diabetes;
3. Nglindhungi sel endothelial vaskular;
4. Ngurangi karusakan sel endothelial kanthi trombosit sing diaktifake;
5. Inhibisi agregasi platelet lan koagulasi getih;

Deskripsi Pyridoxamine
Pyridoxamine, wangun vitamin B6, digunakake akeh kanggo penyakit saluran pencernaan, neuritis periferal sing disebabake obat, insomnia, leukopenia, perawatan konvulsi ing bayi, utawa administrasi kanggo wanita ngandhut kanggo nyegah konvulsi ing bayi.
Pyridoxamine minangka senyawa organik sing bisa digunakake minangka produk perantara ing sintesis kimia. Panaliten sing relevan nuduhake yen pyridoxamine minangka cara penting kanggo nyegah kedadeyan lan pangembangan komplikasi kronis diabetes.
Vitamin B6 minangka zat sing penting kanggo metabolisme lemak lan gula ing awak manungsa, lan metabolisme estrogen wanita uga butuh vitamin B6, saengga migunani banget kanggo nyegah lan ngobati penyakit ginekologi tartamtu.
Fungsi utama pyridoxamine yaiku kanggo nyegah lan nambani kekurangan vitamin B6, kayata dermatitis seborrheic, lambe pecah lan liya-liyane. Nduweni efek nyegah lan ngobati keracunan isoniazid lan nyuda muntah. Pyridoxamine kalebu obat vitamin lan minangka vitamin larut banyu. Kanggo total nutrisi parenteral utawa malnutrisi sing disebabake dening asupan sing ora cukup, suplemen vitamin B6 kanggo nyegah kekurangan nutrisi.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)