+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

pullulan

Pullulan Powder Where to Buy? Pasokan Pabrik Pullulan Powder/Pullulan Polisakarida Cas 9057-02-7 ing pangan Saka Green Stone.

Pullulan Buy Online ing prices paling. Dapatkan Harga Pullulan Terbaru. Produsen & Supplier. Layanan siji-mandeg.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Pullulan Polisakarida
NO CAS.: 9057-02-7
Formula Molekul: (C6H10O5)n
Spesifikasi: HPLC≥99%
Penampilan: bubuk putih

fungsi
1. Digunakake minangka aditif panganan sing kurang kalori;
2. Digunakake minangka aditif panganan kesehatan;
3. Digunakake minangka pengawet panganan;

aplikasi
1. Digunakake minangka pengawet panganan;
(1). Pullulan solusi banyu wis banget film-mbentuk situs, film wis luster lan transparan, kateguhan apik, bisa digunakake kanggo nambah luster kanggo lumahing pangan lan tetep seger, lan bisa dipangan karo film.
(2). Ditrapake kanggo pengawetan woh-wohan, sayuran lan woh-wohan garing.
(3). Panggunaan campuran pullulan lan pengawet bisa ndawakake umur beting woh-wohan.
2. Pengawetan endhog;
Ngluwihi umur beting, nambah atose cangkang endhog lan nyuda karusakan kacilakan
3. Pengawetan panganan laut;
Bisa kanthi efektif nyegah penguapan banyu saka panganan laut, nyandhet produksi nitrogen basa molah malih lan mundhut oksidatif nutrisi tartamtu.

Deskripsi Tentang Pullulan
Pullulan iku salah siji saka papat produk aditif pangan anyar, kang bisa digunakake minangka agen nutupi lan thickener ing Candy, lapisan coklat, diaphragm, seasoning senyawa lan woh-wohan lan omben-omben jus sayur-sayuran.
Ester sing dibentuk dening polisakarida pullulan lan asam lemak sing luwih dhuwur nduweni efek emulsi sing luwih apik tinimbang ester asam lemak sukrosa lan ester asam lemak pati, lan bisa digunakake minangka emulsifier kanggo nyetabilake lemak. Nalika digunakake ing produksi es krim, bisa nambah kinerja lubricating lan duwe rasa apik.
Pullulan minangka mucopolysaccharide sing larut ing banyu, produk rampung yaiku bubuk putih. Amarga saka film-mbentuk, serat-mbentuk, gas-barrier, iketan, Processing gampang, lan non-beracun, iku wis digunakake digunakake ing lapangan medicine, pangan, industri cahya, industri kimia, lan Petroleum. Bidang aplikasi utama polisakarida pullulan:
(1) Agen pembentuk adesif kanggo industri kapsul obat lan produk kesehatan, kosmetik.
(2) Pangan kualitas nambah lan thickener.
(3) Bahan kemasan sing larut banyu digunakake kanggo nyegah oksidasi.
(4) Bahan mentah panganan rendah kalori kanggo panganan pokok lan kue.

Panaliten manca nemokake manawa nambah jumlah pullulan bobot molekul sing sithik ing diet saben dina bisa nyuda kemungkinan nanggepi insulin lan nyuda konsentrasi gula getih. Panaliten nuduhake manawa pullulan kanthi bobot molekul rendah ora bisa langsung mengaruhi konsentrasi gula getih, nanging bisa nyuda konsentrasi insulin lan tetep stabil, saengga bisa mengaruhi konsentrasi gula getih. Pullulan bisa èfèktif proliferate bakteri ono gunane Bifidobacteria ing awak, mangkono ngramut imbangan saka flora microbial usus lan Ngapikake constipation.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)