+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Psyllium Husk

Produsen Pasokan Psyllium Husk Extract Powder 10: 1 / Psyllium Husk Serat Suplemen. Entuk Rega Paling apik. Pasokan Pabrik.

Endi sing bisa tuku Ekstrak Psyllium Husk?Produk kita wis sertifikat karo sertifikat ISO, kita bisa nyedhiyani sampel gratis.Yen sampeyan butuh produk liyane utawa OEM, hubungi kita.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng botani: Plantago ovata
Bagian Digunakake: Husk
Spesifikasi: 10:1
Penampilan: Wêdakakêna Coklat
Metode tes: UV

fungsi
1. Laxative, bisa kanggo nyegah / nambani constipation utawa diare
2. Penyakit Jantung-Ngedhunake Kolesterol Darah
3. Diabetes-Kontrol Glukosa Getih
4. Divertikulosis/Divertikulitis
5. Kontrol Bobot-Nambah rasa kenyang, nyuda rasa keluwen

aplikasi
1. Ekstrak Psyllium Husk nduweni akeh fungsi, alasan sing paling penting yaiku digawe saka psyllium sawise digiling lan diproses. Umume, iki digunakake minangka ngombe bobot lan laxative.
2. Ekstrak Psyllium Husk bisa digunakake ing omben-omben sehat, es krim, roti, biskuit, kue, selai, mie instan, sereal sarapan, lan liya-liyane kanggo nambah isi serat utawa ekspansi panganan.
3. Ekstrak Psyllium Husk bisa digunakake minangka pengental kanggo panganan beku kayata es krim. Nalika suhu 20 ~ 50 ℃, nilai pH 2 ~ 10, lan konsentrasi natrium klorida 0.5m, viskositas permen karet psyllium ora kena pengaruh. Properti iki lan sifat serat alam ndadekake akeh digunakake ing industri panganan.
4. Ekstrak Psyllium Husk asring ditambahake ing omben-omben woh utawa minuman berperisa kanggo nambah rasa, nambah konsentrasi lan kompatibilitas.

Deskripsi Ekstrak Psyllium Husk
Ekstrak Psyllium Husk minangka obat herbal tradisional. Saben unit psyllium husk ngandhut 86% serat dietary, lan isi serat larut ing iku padha karo 14 kaping saka oat akrab. Ekstrak Psyllium Husk minangka serat larut lan prebiotik, uga dikenal minangka serat bulking, sing nyerep banyu ing usus gedhe kanggo mbentuk zat kaya gel alami lan aman sing ora mung ngresiki usus, nanging uga nambah weteng kenyang. Mulane, ing Eropah lan Amerika Serikat, Psyllium Husk Extract biasane dadi bahan pilihan ing produk panggantos meal mundhut bobot.
Mbusak usus lan detoksifikasi kanggo ningkatake pencernaan minangka mupangat penting kanggo mangan bubuk psyllium husk. Selulosa sing dikandung bisa ningkatake motilitas gastrointestinal lan nyepetake pencernaan lan nyerep panganan dening awak manungsa. Sawise mlebu ing usus manungsa, selulosa ing bubuk psyllium husk bisa nyerep banyu lan nggedhekake, sing bisa nyepetake wektu defecation awak manungsa lan nyegah akumulasi racun ing awak. Nduweni efek pencegahan sing apik ing konstipasi manungsa lan kanker usus.
Ekstrak Psyllium Husk nduweni akeh fungsi. Nduweni efek ngresiki usus lan detoksifikasi lan ningkatake pencernaan. Bisa digunakake kanggo nambani constipation lan diare, lan uga bisa digunakake kanggo nambani wasir, ulcers, meksa getih dhuwur, etc. Kajaba iku, iku uga duwe efek tartamtu ing bobot mundhut. Kajaba iku, kolesterol LDL dhuwur sing disebabake obesitas uga rawan akeh bebaya kesehatan kayata penyakit jantung. Ekstrak Psyllium Husk wis kabukten kanthi efektif ngedhunake kolesterol lan uga migunani banget kanggo nyegah penyakit jantung.

Keyword

  • Psyllium Husk Extract Powder
  • Harga Ekstrak Psyllium Husk
  • Manfaat Ekstrak Psyllium Husk
  • Pasokan Ekstrak Psyllium Husk
  • Produsen Ekstrak Psyllium Husk

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)