+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Propylene Glycol Alginate (PGA)

Tuku Food Grade Propylene Glycol Alginate Powder Online kanthi rega paling apik ing Green Stone.

Where tuku. Pasokan Propylene Glycol Alginate (PGA) ing panganan saka pabrik kita. Pemasok & Produsen.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

CAS No.9005-37-2
Bobot molekul: 234.21
Penampilan: bubuk putih
Purity: 99%

fungsi
1. Ing industri pangan, digunakake minangka thickener, emulsifier lan stabilizer.
2. Propylene glycol alginate nduweni resistensi asam sing kuat lan bisa digunakake ing lingkungan asam kanthi pH 3-5.
3. Propylene glycol alginate nduweni kemampuan foaming lan emulsifying sing apik, lan akeh digunakake ing produk yogurt, bumbu lan stabilisator busa bir.
4. Propylene glycol alginate nduweni karakteristik hidrasi, anti-tuwa lan perbaikan jaringan. Cocog kanggo mie garing mentah, mie basah mentah, mie instan, mie beku, roti, kue lan panganan panggang liyane.

aplikasi
1. Aplikasi ing produk roti:
Propylene glycol alginate bisa nambah panyerepan banyu, elastisitas lan penylametan banyu saka keuangan, lan nambah rasa produk.
2. Aplikasi ing cake:
Propylene glycol alginate bisa nambah panyerepan banyu saka keuangan, nambah penylametan banyu saka produk panggang, lan nggawe produk alus lan garing.
3. Aplikasi ing produk glepung:
Propylene glycol alginate bisa ningkatake panyerepan banyu lan stabilitas adonan, lan nguatake gluten kanggo produk mie. Lan amarga saka emulsification apik lan thickening, iku utamané cocok kanggo sawetara produk glepung kanggo ngurangi tingkat panyerepan lenga produk glepung lan nyuda fénoména rancidity lenga.
4. Aplikasi ing yogurt:
Propylene glycol alginate bisa ngasilake rasa lan stabilitas sing luwih apik, lan kanthi efektif bisa nyegah prodhuk kasebut mbentuk permukaan cekung-convex sing ora apik, nggawe tampilan produk kasebut Gamelan lan mengilap.
5. Aplikasi ing minuman susu asam:
Propylene glycol alginate bisa stabil protein, emulsify lemak, nambah rasa lan nglindhungi ambu.
6. Aplikasi ing jus woh:
Propylene glycol alginate bisa nambah stabilitas pulp, nggawe jus luwih kenthel lan rasa luwih apik, njaga zat-zat rasa jus, lan njaga aroma jus sing kuwat lan sumilir.
7. Aplikasi ing salad dressing:
Propylene glycol alginate bisa tumindak minangka stabilisator lan emulsifier. Ora mung bisa nyedhiyakake tekstur salad sing nyenengake, nanging uga nyedhiyakake stabilitas emulsifikasi ganda lan nyetabilake suspensi partikel padhet. Mesthi, uga duwe efek thickening tartamtu. Uga nyedhiyakake sifat kaya lemak ing saos salad sing kurang lemak.
8. Aplikasi ing es krim:
Propylene glycol alginate bisa Ngartekno nambah sawur lenga lan lemak-ngemot partikel ngalangi lan rasa, struktur internal lan katon saka es krim, lan uga bisa nambah stabilitas sawur lan resistance leleh saka es krim. Kajaba iku, propylene glycol alginate uga bisa nyegah pembentukan kristal es laktosa ing es krim.
9. Aplikasi ing bir:
Propylene glycol alginate nyegah ambruk umpluk asil. Penylametan umpluk bir ditambahake karo propylene glycol alginate temenan apik, umpluk putih lan nggoleki, lan tuwung hanging tahan kanggo dangu, nalika rasa lan wektu panyimpenan saka bir ora ngganti.

Deskripsi Propylene Glycol Alginate (PGA)
Propylene glycol alginate minangka jinis emulsifier anyar. Iki minangka biopolimer polisakarida sing disintesis kanthi esterifikasi asam alginat sing diekstrak saka ganggang coklat. Umume bubuk alus putih utawa kuning kekuningan, ora ana ambune utawa nduweni aroma hidrokarbon aromatik.
Iki digawe saka asam alginat sing diekstrak saka rumput laut alami. Wujude bubuk putih utawa kuning cahya, lan dadi koloid kenthel sawise dibubarake ing banyu. Asring digunakake minangka agen thickening, stabilizing lan emulsifying kanggo produk wedang.
Propylene glycol alginate minangka aditif panganan segara kanthi kinerja sing apik. Wis thickening apik, puffing, resistance asam lan stabilitas umpluk. Wis akeh digunakake ing pangolahan panganan, produk yogurt, bumbu lan bir lan lapangan liyane. Liwat reaksi esterifikasi asam alginat lan propilen glikol, gugus hidroksil bisa diowahi dadi gugus ester sing kurang aktif. The propylene glycol alginate diprodhuksi dening katalisis, pressurization lan pangolahan liyane nduweni resistance asam lan uyah apik, larut ing banyu, lan mbentuk solusi koloid kenthel, ora larut ing pelarut organik kayata etanol.
Propylene glycol alginate bisa digunakake ing pabrik thickeners, stabilisator, gelling agen, emulsifiers lan agen banyu-nyekel.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)