+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Pyrroloquinoline Quinone

Produsen pasokan Pyrroloquinoline Quinone Powder / PQQ Powder / Methoxatin CAS 72909-34-3.

Suplemen nutrisi Pyrroloquinoline Quinone 98% Produsen.Produk kita wis sertifikat karo sertifikat ISO, kita njamin kualitas kudu apik, priksaan kita kanggo njaluk sampel gratis / rega PQQ.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: PQQ; Methoxatin
NO CAS.: 72909-34-3
Formula Molekuler: C14H6N2O8
Bobot molekul: 330.208
Purity: 98%
Penampilan: bubuk abang coklat

fungsi
1. Kapasitas antioksidan super kuwat, mbusak radikal bebas sing berlebihan ing awak;
2. Perlindhungan ati, nyegah karusakan ati;
3. Ngatur macem-macem penyakit sistem saraf, ningkatake wutah saraf, lan nglindhungi sistem saraf;
4. Ningkatake sintesis faktor pertumbuhan lan ngrangsang produksi faktor pertumbuhan saraf;
5. Ningkatake regulasi kekebalan awak, ngatur tingkat radikal bebas ing awak, lan nglindhungi awak;
6. Ngapikake kognisi lan memori, nyegah penyakit Alzheimer;
7. Nyuda karusakan saka radikal bebas ing awak manungsa;
8. Nyegah tuwa kulit lan weaken kelainan pigmentasi melanin;

aplikasi: Bahan mentah kanggo produk perawatan kesehatan, bahan mentah kanggo panganan sing ditambah nutrisi, minuman padat, lsp.

Deskripsi Pyrroloquinoline Quinone
PQQ ditemokake ing macem-macem panganan umum, kalebu woh-wohan, sayuran, biji-bijian, lan omben-omben, adhedhasar tanduran lan kewan.
PQQ (pyrroloquinoline quinone), minangka zat aktif sing ora stabil lan langka, dikenal minangka raja kekebalan dening komunitas biomedis global lan zat antioksidan paling kuat ing sejarah. Pyrroloquinoline quinone (PQQ), minangka faktor sing perlu kanggo pangembangan manungsa, bisa ngrangsang pertumbuhan sel manungsa, utamane ngaktifake sel B lan sel T manungsa, nggawe antibodi, lan ningkatake fungsi kekebalan awak manungsa.
Eksperimen wis nuduhake manawa kacepetan lan kelengkapan PQQ kanggo mateni sel tumor wis tekan dhuwur sing durung tau sadurunge, lan luwih apik kanggo nambah kekebalan. Iki minangka zat aktif biologis paling kuat sing ditemokake dening manungsa nganti saiki.
Sawetara asil riset nuduhake yen PQQ bisa nambah karusakan peroksidatif ing organisme biologi, lan duwe sawetara saka sudhut aktivitas biologi kayata catalyzing reaksi redoks, mromosiaken generasi mitokondria, ngatur metabolisme energi, lan ngatur jalur signaling sel. Potensi kanggo pangembangan obat-obatan kesehatan anyar, sing wis diklasifikasikake minangka suplemen diet keamanan dhuwur ing Amerika Serikat lan Uni Eropa.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)