+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Kalium Alginat

Tuku Aditif Pangan Kalium Alginat bubuk online. Sampeyan bisa tuku Suplai Kalium Alginate ing Green Stone. Entuk rega paling apik / rega pabrik / rega murah.

Ing endi bisa tuku Kalium Alginate? Supplier & Produsen.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

CAS No .: 9005-36-1
Formula molekular: C14H22O13
Penampilan: bubuk putih
Purity: 99%

aplikasi
Thickener, bisa digunakake ing susu lan produk susu, lemak, lenga lan produk lemak emulsi, ombenan beku, woh-wohan lan sayuran, coklat lan permen, produk gandum, barang panggang, bumbu, panganan diet khusus, omben-omben, anggur, panganan liyane, etc ..

Deskripsi Kalium Alginat
Kalium alginat minangka karbohidrat polisakarida alami sing diekstrak saka ganggang coklat. Wêdakakêna putih, ora ana ambuné, tanpa rasa, gampang larut ing banyu kanggo mbentuk larutan kenthel, ora larut ing etanol, kloroform, eter lan larutan asam kanthi pH ngisor 3.
Potassium alginate minangka karbohidrat polisakarida alami sing diekstrak saka kelp, sing nduweni efek ngedhunake lemak getih, gula getih, lan kolesterol, lan utamane digunakake ing obat-obatan lan panganan kesehatan.
Kalium alginat utamané dipigunakaké ing industri pangan lan farmasi amarga kemampuan kanggo ngedhunake gula getih, lipid getih lan kolesterol. Ing wektu sing padha, kalium alginate uga minangka bahan dasar alus sing apik kanggo tayangan lan topeng dental, lan wis mboko sithik digunakake ing industri kosmetik saben dina ing taun-taun pungkasan.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)