+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Bubuk Ati Babi

Nyedhiyakake Suplemen Gizi Bubuk Hati Babi.
Kita nyuplai kualitas tinggi Bubuk Ati Babi, saka bahan mentah kanggo lapisan proses produksi inspeksi, kanggo nyedhiyakake pelanggan Bubuk Hati Babi murni.

Yen sampeyan hubungi kita, sampeyan bakal entuk apa sing ngluwihi bayangan sampeyan !!! Ora mung COA lan sampel Free, nanging uga apa sing perlu!!!

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Spesifikasi: 99%
Penampilan: bubuk kuning coklat

Wuku
1. Bisa nolak tuwa lan nyandhet produksi sel tumor;
2. Bisa nambah kakebalan awak;
3. Bisa kanthi efektif ningkatake paningal lan nglindhungi mata;
4. Bisa ningkatake perkembangan otak;
5. Bisa ningkatake wutah balung;
6. Bisa ngatur lan ningkatake fungsi fisiologis sistem hematopoietik ing pasien anemia;
7. Kondusif kanggo perkembangan intelektual lan perkembangan fisik bocah;

Deskripsi Babi Bubuk Ati
Wêdakakêna ati babi utamane minangka panganan kesehatan sing digawe kanthi garing ati babi lan ngremukake dadi bubuk. Wêdakakêna ati babi ngandhut nutrisi kayata vitamin A, vitamin B12, vitamin C, asam folat, zat besi, seng, lan selenium.
Ati babi sugih ing wesi lan fosfor, sing minangka bahan mentah sing penting kanggo hematopoiesis. Ati babi sugih ing protein, lesitin lan unsur trace, sing kabeh migunani kanggo wutah sehat bayi.
Wêdakakêna ati babi bisa digunakake minangka aditif panganan kanggo nambah nutrisi panganan, lan uga bisa ditambahake ing panganan pelengkap bayi kanggo mbantu pertumbuhan lan perkembangan bocah.
Ati babi sugih ing wesi, sing bisa mbantu nambah getih. Kajaba iku, ati babi uga ngandhut vitamin C lan unsur trace selenium sing ora kalebu ing produk daging umum, sing bisa nambah respon imun awak, anti-oksidasi, anti-tuwa, lan bisa nyandhet produksi sel tumor, lan uga bisa. nambani hepatitis infèksius akut.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)