+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Polyporus Umbellatus (Jamur).

Suplemen Kesehatan Polyporus Umbellatus Mushroom Extract Polysaccharide kanggo kulit.

We are Ekstrak Polyporus Umbellatus (Jamur). Pasokan pabrikan, kita nyuplai bahan nutrisi menyang lapisan inspeksi proses produksi, kanggo nyedhiyakake produk murni kanggo para pelanggan.
Yen Sampeyan Kasengsem ing Produk Kita Lan Pengin Pilihan Liyane

Sugeng rawuh Kanggo Hubungi Kita

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Botani: Polyporus umbellatus (Pers.)Kentang goreng
Part Digunakake: Kabèh tanduran
Spesifikasi: 10:1 20:1 30% 50%
Penampilan: bubuk kuning coklat
Bahan aktif: polisakarida, isoflavon

fungsi
1. Bisa anti-tumor, Antiallergic;
2. Bisa anti- neurasthenia, Anti-meksa getih dhuwur;
3. Bisa anti-diabetes, nglindhungi sistem kardiovaskular;
4. Tambah napsu, ningkataké wutah, mbangun munggah kakebalan lan nambah memori;
5. Nambah kaendahan rai lan moisten kulit kanggo nundha tampilan pigmen umur;

aplikasi
Ditrapake ing lapangan tambahan kesehatan, ana macem-macem formulir, kayata tablet, kapsul lan bubuk, iki bisa nyegah macem-macem penyakit.

Deskripsi Ekstrak Polyporus Umbellatus (Jamur).
Ekstrak Polyporus umbellatus yaiku ekstrak sclerotium saka Polyporus umbellatus, Polyporus Polyporus, utamane ngemot ergosterol, biotin, Polyporus umbellatus, Polyporus umbellatus lan komponen kimia liyane. Nduweni efek diuretik, antibakteri.
Ekstrak Polyporus Umbellatus ditrapake ing lapangan produk kesehatan, minangka bahan mentah kanggo ngasilake macem-macem produk kesehatan, kayata kapsul polisakarida poria cocos, tablet, electuary lan liya-liyane.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)