+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Polyenylphosphatidylcholine (PPC)

Tuku Grosir Polyenylphosphatidylcholine (PPC) Powder Online kanggo ati ing Nutrition.

Where tuku. tuku Polyenylphosphatidylcholine (PPC) karo Best Price saka Green Stone. Produsen & Supplier.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Katon: Wêdakakêna putih

fungsi
1. Mbantu nglindhungi ati saka efek alkohol;
2. Mbantu nyegah sirosis sing disebabake alkohol;
3. Nglawan hepatitis;
4. Bisa mbantu mulihake kolesterol lan trigliserida menyang tingkat sing luwih sehat;
5. Bisa ngedongkrak tingkat otak saka kolin ing wong diwasa lawas bisa alon utawa Moderate mbalikke rusak memori;
6. Nglindhungi weteng saka ngembangaken ulcerations related kanggo nggunakake nonsteroidal anti-inflammatory drugs (NSAIDs) kayata ibuprofen;

Deskripsi Polyenylphosphatidylcholine (PPC)
Polyenylphosphatidylcholine (PPC), wangun phosphatidylcholine sing luwih bioavailable, minangka nutrisi sing larut ing lemak kanthi akeh keuntungan sing ningkatake kesehatan. Iki kalebu nglindhungi ati, njaga kesehatan kardiovaskular, lan ndhukung sistem saraf lan fungsi gastrointestinal.
PPC minangka komponèn penting fosfolipid penting sing bisa nglindhungi karusakan ati. Akeh uji klinis nuduhake fosfolipid penting nambah hepatitis kronis.
Umumé, PPC yaiku fosfatidilkolin (PC) sing diekstrak saka kuning endhog lan kedele, sing duwé asam lemak jenuh lan asam lemak tak jenuh. PPC bisa ningkataké aktivitas enzim decomposing kolagen, ngiyataken metabolisme saka serat kolagen nambah ing sel ati, lan bisa nyandhet alkohol utawa zat natoni saka pancingan sel lemak kanggo ndandani menyang sel Ito, ngurangi release saka kolagen, supaya bisa nyegah kemajuan. saka fibrosis ati.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)