+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Policosanol

Pabrik Pabrik Ekstrak Policosanol Powder 60% CAS NO .: 142583-61-7 kanggo kolesterol & tekanan darah Miturut Supplier Green Stone

Supply Kanthi Best Price Policosanol saka Ekstrak Tebu,, kabeh úa kita ketemu kualitas ketat lan standar safety pangan, lan ngluwihi standar industri kanggo kemurnian lan karesikan.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

NO CAS.: 142583-61-7
Formula Molekul: CH3-(CH2)n-CH2OH n=24-34
Penampilan: bubuk putih
Spesifikasi: 60%

Wuku
1. Bantuan regulasi lipid getih;
Policosanol nyegah sintesis kolesterol kanthi ngurangi aktivitas hydroxymethylglutaryl coenzyme a reductase (HMG-CoA Reductase) lan nambah aktivitas adenylate-activated protein kinase (AMPK). Mbantu nyuda "kolesterol ala" - kolesterol lipoprotein kapadhetan rendah, lan nambah "kolesterol apik" - kolesterol lipoprotein kapadhetan dhuwur, ningkatake fungsi sel endothelial arteri, nyegah khasiat platelet saka agregasi lan trombosis, nyegah aterosklerosis, stroke.
2. Mbantu ngatur tekanan getih;
Policosanol bisa ngaktifake adenylate-activated protein kinase (AMPK), nyandhet glikosilasi lan oksidasi, nyuda pelepasan aldosteron, lan mbantu nyuda tekanan getih sistolik lan diastolik.
3. Mbantu nglindhungi ati;
Panganggone obat terapeutik penurun kolesterol ing kombinasi karo policosanol duweni efek terapeutik adjuvant sing apik ing ati lemak, ati alkohol, lan karusakan ati pra-cirrhotic, bisa nambah hiperlipidemia lan resistensi insulin ing pasien ati lemak, lan nglindhungi ati saka kekebalan. karusakan jaringan ati sing disebabake dening peroksidasi lipid, nambah fungsi ati.

Fungsi utama Policosanol
1. Ngurangi oksidasi kolesterol lipoprotein kapadhetan;
2. Nyandhet sintesis kolesterol;
3. Tambah katabolisme kolesterol LDL;
4. Reseptor sing ngatur kolesterol LDL;
5. Ing wektu sing padha, agarose uga bisa nyuda panyerepan lipid ing usus cilik;
6. Efek proliferasi sel otot anti-lancar;
7. Agregasi anti-platelet;
8. Efek anti-peroksidatif;
9. Nglindhungi kesehatan jantung lan serebrovaskular;

Deskripsi Policosanol
Policosanol minangka campuran alkohol alifatik bobot molekul dhuwur sing diekstrak saka lilin putih epidermis tebu lan godhong tebu. Iki minangka campuran alkohol sing kompleks. Iki asline diekstrak saka Saccharum officinarum dening peneliti Kuba. , nanging uga saka gandum, beras, lan tawon.
Policosanol minangka produk larut lemak sing diekstrak saka lilin epidermis tebu lan godhong tebu dening Pusat Produk Alami, Kuba lan Dalmer Lab. Havana, Kuba ing taun 1990-an. Senyawa kasebut, komponen utama yaiku octacosanol, triacontanol, hexaerythritol, lan liya-liyane, duwe efek kesehatan kanggo nyuda lipid getih, nyuda risiko penyakit kardiovaskular, ati lemak lan penyakit liyane.
Policosanol ora mung bisa nyuda kolesterol ala, nanging uga nambah kolesterol apik, lan policosanol, ora kaya produk farmasi, akeh efek samping, minangka produk kesehatan alami sing bisa digunakake kanggo wektu sing suwe. Amarga akeh produk nutrisi sing ngemot gula, mula pasien diabetes angel nggunakake kanthi efektif. Policosanol minangka zat sing diekstrak saka tebu, nanging dudu gula alami. Iki tegese pasien diabetes bisa nggunakake suplemen nutrisi alkohol lemak tebu kanthi aman.
Policosanol nduweni fungsi kanggo njaga tingkat kolesterol normal lan sehat lan nyuda kedadeyan aterosklerosis, lan uga nduweni gelar "pemulung lipid getih".

 

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)