+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Plumeria

Pasokan Pabrik Ekstrak Plumeria / Ekstrak Frangipani Kering / Ekstrak Bunga Plumeria / Ekstrak Bunga Plumeria Rubra / Ekstrak Kembang Telur 10:1 saka Green Stone.

Tuku Suplemen Herbal Ekstrak Plumeria Nyambung. Pasokan Pabrik. Rega Pabrik. Layanan siji-mandeg. Entuk Kutipan.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Frangipani Kering; Ekstrak Kembang Plumeria; Ekstrak Kembang Plumeria Rubra; Ekstrak Kembang Telur
Jeneng Botani: Plumeria rubra L. cv. Acutifolia
Bagian Digunakake: Kembang
Spesifikasi: 10:1
Penampilan: bubuk kuning coklat

fungsi
1. Wis efek nyandhet ketok ing bakteri Gram-positif, bakteri Gram-negatif lan tuberkolosis;
2. Efek inhibisi sing signifikan ing bakteri lan bakteri positif;
3. Nduweni efek laxative sing jelas;
4. Detoksifikasi;
5. Mbusak constipation;
6. Nutrisi kulit;
7. Nduwe aktivitas anti-inflamasi;

Deskripsi Ekstrak Plumeria
Ekstrak Plumeria bisa digunakake minangka obat tradisional Cina sawise dikeringake ing srengenge. Nduweni fungsi ngresiki panas lan ngilangake panas, moistening paru-paru lan tenggorokan, lan uga bisa nambani penyakit kayata perih tenggorokan. Ekstrak Plumeria minangka obat tradisional Cina kanthi rasa sing rada manis lan pait. Bisa digunakake karo obat-obatan tradisional Cina liyane kanggo ngobati stroke panas, disentri, nyeri weteng lan penyakit liyane sing asring kedadeyan ing musim panas. Uga bisa nambani watuk sawise Autumn dadi adhem, lan bisa nyuda phlegm lan ngresiki paru-paru.
Ekstrak plumeria garing duweni efek antijamur sing kuat, lan duwe efek nyandhet sing jelas ing bakteri Gram-positif lan negatif uga Mycobacterium tuberculosis. Ekstrak frangipani garing uga nduweni efek nyegah sing signifikan marang bakteri Gram-negatif lan positif, uga efek antispasmodik. Ekstrak plumeria garing uga digunakake ing perawatan kulit.
Ekstrak Plumeria uga minangka komponen antivirus alami, sing bisa digunakake kanggo perawatan macem-macem penyakit kulit manungsa, lan uga bisa diresiki lan diolah dadi obat antikanker. Efek antikanker katon banget, lan minangka obat sing umum digunakake kanggo perawatan klinis kanker.
Khasiat lan fungsi Ekstrak Plumeria yaiku kanggo nambah protein sing dibutuhake dening awak manungsa, sing bakal dadi bantuan gedhe kanggo ningkatake metabolisme awak lan ningkatake daya tahan awak, lan endhog sing sugih ing vitamin lan mineral lan protein sing dhuwur, bakal nduweni efek tartamtu kanggo nambah macem-macem nutrisi sing dibutuhake dening awak manungsa.
Frangipani nduweni ambune manis lan ngandhut lenga volatil lan glikosida. Minyak atsiri bisa diekstrak kanggo perawatan rambut utawa ditambahake ing sabun obat. Panggunaan jangka panjang bisa nggawe awak manungsa duwe aroma frangipani, lan bisa nutrisi lan nglindhungi kulit lan nyegah kekeringan.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)