+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Akar Pilose Asiabell

Tuku Pilose Asiabell Root Extract Powder Online Saka Green Stone. Entuk Price. Didol.

Hot Sale Ekstrak Akar Pilose Asiabell/ Ekstrak Root Codonopsis / Ekstrak Codonopsis Pilosula 10: 1. Pasokan Pabrik. Rega Pabrik. Layanan siji-mandeg. Entuk Kutipan. Mangga hubungi kita ing sembarang wektu yen kasengsem ing.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Root Codonopsis; Ekstrak Codonopsis Pilosula
Jeneng botani: Radix Codonopsis/Codonopsis pilosula (Franch.) Nannf.
Bagian Digunakake: Root
Penampilan: bubuk kuning coklat
Spesifikasi: 10:1
Cara Tes: HPLC

Wuku
1. Ningkatake fungsi sistem retikuloendothelial;
2. Ngapikake fungsi hematopoietik;
3. Bisa nambah kakebalan lan ningkatake sekresi antibodi;
4. Efek anti-kelelahan;
5. Ngurangi tekanan getih;
6. Anti-tuwa;
7. Nyuda diabetes;
8. Ngapikake memori, tenang pikiran, ningkatake kualitas turu, lan nyegah demensia;

aplikasi
Obat-obatan lan produk kesehatan, omben-omben lan aditif panganan, lsp.

Deskripsi Ekstrak Root Pilose Asiabell
Ekstrak ROOT Pilose Asiabell minangka bahan obat Cina sing umum. Ekstrak ROOT Pilose Asiabell ngemot akeh gula, lenga molah malih, saponin lan alkaloid tilak, sing efektif banget kanggo ningkatake kakebalan manungsa, ningkatake metabolisme lan sirkulasi getih. Ekstrak Root Pilose Asiabell bisa ningkatake sirkulasi getih ing awak manungsa, mbantu ningkatake pertumbuhan sel getih abang, ningkatake fungsi hematopoietik, saéngga mbantu awak manungsa nambah kakebalan lan nguatake kabugaran fisik. Pilose Asiabell Root Extract ora mung duwe efek invigorating qi, nanging uga duwe efek tartamtu saka nourishing lan nourishing getih.
Ekstrak Root Pilose Asiabell bisa nguatake limpa lan weteng, ningkatake gerakan lan transformasi limpa lan weteng, lan nyerep nutrisi, saéngga nambah sel getih abang lan sel getih putih, lan nambah hemoglobin. Efektif banget kanggo pasien anemia, pasien leukopenia sing disebabake kemoterapi utawa radioterapi.
Pilose Asiabell Root Extract bisa nambah kegiatan superoxide dismutase ing getih manungsa, nambah kemampuan kanggo scavenge radikal bebas, lan duwe efek anti-tuwa tartamtu ing awak manungsa.
Riset ilmiah nuduhake yen Ekstrak Root Pilose Asiabell bisa ngatur tingkat gula getih sing ora normal, lan uga bisa nambah panggunaan gula ing awak manungsa, ningkatake metabolisme gula, lan mulihake toleransi gula diabetes nganti sawetara. Sanajan ora bisa ningkatake nilai normal gula darah tinggi, nanging isih duwe efek sing nyuda ing kahanan sing entheng.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)