+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Bubuk Kandung Kemih Babi

Where tuku Pig Bladder Powder?
Tuku online Bubuk Kandung Kemih Babi 99% for sale saka Green Stone.Looking kanggo Pig Bladder Price. Standar Mutu. Entuk kutipan cepet saiki! Produsen & Supplier.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber: Pig's Bladder
Penampilan: bubuk coklat cahya
Purity: 99%

fungsi
1. Refilling ginjel qi
Wêdakakêna kandung kemih babi minangka jaringan ing babi. Sawise dipangan, bisa nguatake ginjel lan menehi nutrisi kanggo ginjel. Nduweni efek sing apik banget ing tambah frekuensi urination utawa enuresis sing disebabake kekurangan qi ginjel.
2. Nambah kabugaran jasmani
bubuk kandung kemih babi ngemot macem-macem protein, sing bisa diserep kanthi cepet dening sistem pencernaan sawise mangan kanggo nambah nutrisi sing dibutuhake awak lan ningkatake kabugaran fisik dhewe.
3. Kaendahan lan kaendahan
Wêdakakêna kandung kemih babi ngandhut vitamin A lan karoten, lan liya-liyane. Sawise mangan, bisa nundha penuaan kulit lan nyuda kerutan lan pigmen kulit.

Deskripsi Babi Bubuk Kandung Kemih
Wêdakakêna kandung kemih babi minangka obat kanggo nguatake ginjel lan nguatake Yang, sing bisa digunakake kanggo gejala kayata kekurangan ginjel lan infirmity. Wêdakakêna kandung kemih babi bisa nyusoni qi ginjel, nguatake ginjel, lan nambani gejala kayata kerep urination ing wayah wengi, enuresis amarga kurang ginjel, lan enuresis ing bocah-bocah. Wêdakakêna kandung kemih babi sugih nutrisi lan sugih protein, sing bisa nguatake fisik awak. Wêdakakêna kandung kemih babi ngandhut karoten, vitamin A lan bahan-bahan liyane, sing bisa nolak tuwa, mbusak kerutan, nyuda seborrhea, nggawe kulit elastis, ngetokake bintik-bintik, lan nduweni efek kaendahan lan kaendahan.
Fungsi wêdakakêna kandung kemih babi kanggo replenish qi ginjel, nambah fitness fisik, beautify kulit, etc. Nduweni efek apik banget ing ginjel qi kurang lan tuwa kulit.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)