+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Phosphatidylcholine

Pabrik Pasokan Phosphatidylcholine kanggo Bobot Mundhut / Kesehatan Ati / Ngapikake Memori.

tambahan Bubuk Phosphatidylcholine Produsen & Supplier.Produk kita wis disertifikasi sertifikat ISO, kita bisa nyedhiyakake Phosphatidylcholine kanthi rega sing kompetitif & sampel gratis.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Penampilan: bubuk halus kuning cahya

fungsi
1. Iki digunakake kanggo nyegah lan ngobati aterosklerosis.
2. Bisa ningkatake aktivitas otak lan memori lan ndandani sel otak sing rusak lan nyegah utawa nundha kedadeyan demensia.
3. Nduweni efek nglindhungi jantung. Phosphatidylcholine nduwe pengaruh positif ing kesehatan jantung kanthi nyuda jumlah total kolesterol ing awak manungsa, lan bisa nyuda kedadeyan penyakit jantung koroner.
4. Kanthi fungsi nyuda tingkat kolesterol serum, nyegah sirosis, lan nyumbang kanggo pemulihan fungsi ati.
5. Iku mbantu kanggo ngilangke lemes, intensify sel otak, Ngapikake asil saka tension gemeter disebabake impatience, irritability lan insomnia.
6. Nambah bobot mundhut liwat risak lemak.

aplikasi
Digunakake ing panganan, suplemen kesehatan, lsp.

Deskripsi Phosphatidylcholine
Phosphatidylcholine diekstrak saka tanduran, ngirimake instruksi otak kanthi cepet, luwih cepet informasi kasebut ditularake, luwih kuat memori. Phosphatidylcholine minangka panganan otak, bisa ningkatake kecerdasan bayi lan ningkatake efisiensi sinau. Utamané jabang bayi wis dikarepake gedhe kanggo phosphatidylcholine sak wutah lan pembangunan.
Kajaba iku, fosfatidilkolin uga bisa nolak ati lemak lan ati alkohol, kanthi efektif nyegah lan nglindhungi ati.
Amarga fosfatidilkolin loro lipofilik lan hidrofilik, iku nduweni fungsi emulsifying lan bisa kanthi nyampur banyu lan lenga ing awak supaya kulit atos lan tuwa disebabake jumlah gedhe saka mundhut banyu. Bisa ngowahi keluwihan lemak dadi tetesan susu sing luwih cilik lan ngusir saka awak, ngewangi ibu-ibu utawa wong lemu bali menyang wangun sanalika bisa. Uga bisa ngowahi kolesterol lan asam lemak ing getih dadi partikel sing apik banget, sing dibuwang saka pembuluh getih, nambah lipoprotein kapadhetan dhuwur, mulihake elastisitas pembuluh getih, lan nggawe aliran getih lancar. Iki dikenal minangka "pemulung vaskular".
Phosphatidylcholine wis akeh fungsi ing awak manungsa, supaya lack of phosphatidylcholine ing awak bisa mimpin kanggo reaksi sluggish, mundhut memori lan malah dimensia. Mulane, fosfatidilkolin kudu ditambah kanthi bener, utamane kanggo wong tuwa lan wong sing lara.

Keyword

  • Phosphatidylcholine
  • Fungsi fosfatidilkolin
  • suplemen fosfatidilkolin
  • Harga Fosfatidilkolin Kab
  • Pasokan Fosfatidilkolin
  • Produsen Phosphatidylcholine

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)