+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Phenibut

Where tuku bubuk Phenibut? Sampeyan bisa Tuku Phenibut Kanggo Grosir ing Green Stone. Pasokan Pabrik. Phenibutfor Sale. Klik kene kanggo tuku!

Entuk Phenibut Price, Biaya, Advertisement, Supply, Grosir, Produsen & Suppliers kanggo Bisnis saka Pabrik.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

NO CAS.: 1078-21-3
Formula molekular: C10H13NO2
Bobot molekul: 179.219
Penampilan: bubuk putih
Purity: 99%

fungsi
1. Wis kacarita kanggo ngenthengake kuatir lan ningkataké istirahat. Bisa mbantu nyuda rasa kaku lan ketegangan;
2. Nduwe sifat sedative entheng lan bisa ningkatake turu;
3. Ningkatake swasana ati, bisa uga kanthi nambah tingkat dopamin ing otak;
4. Ngapikake fungsi kognitif, kalebu fokus, konsentrasi, lan memori;

Description About Phenibut
Phenibut minangka senyawa sintetik sing dikembangake ing taun 1960-an ing Uni Soviet. Iki minangka turunan saka neurotransmitter gamma-aminobutyric acid (GABA). Phenibut dikenal kanggo anxiolytic sawijining (anti-kuatir) lan nootropic (kognitif-nambahi) efek.
Phenibut dipercaya bisa naleni reseptor GABA ing otak, kang ndadékaké kanggo Tambah ing kegiatan GABA. GABA minangka neurotransmitter inhibisi sing mbantu ngatur excitability neuronal. Kanthi nambah aktivitas GABA, phenibut bisa gawé efek calming lan sedative.
Phenibut wis digunakake medhis ing sawetara negara kanggo nambani kuatir, insomnia, lan macem-macem kahanan liyane. Nanging, panggunaan minangka obat relatif winates, lan ora disetujoni kanggo digunakake ing pirang-pirang negara, kalebu Amerika Serikat.
Salah sawijining alasan kanggo panggunaan medis sing diwatesi phenibut yaiku potensial kanggo penyalahgunaan lan kecanduan. Phenibut bisa gawé toleransi, katergantungan, lan gejala mundur total karo nggunakake nemen. Abruptly nolak phenibut sawise nggunakake biasa bisa mimpin kanggo gejala mundur total kayata kuatir, insomnia, irritability, lan kuatir mbalek.
Iku penting kanggo Wigati sing phenibut asring dipasaraké minangka tambahan dietary ing negara tartamtu, kalebu Amerika Serikat, ngendi iku kasedhiya kanggo tuku online. Nanging, US Food and Drug Administration (FDA) wis ditanggepi bebaya bab risiko potensial gadhah phenibut, kalebu potensial kanggo nyalahi panggunaan, kecanduan, lan mundur total.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)