+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Jamu Perilla

Tuku Ekstrak Perilla Frutescens | Ekstrak Perilla For Sale | Suplai Grosir Ekstrak Jamu Perilla | Tuku Ekstrak Daun Perilla kanthi Biaya Murah Online | Keuntungan Ekstrak Perilla Frutescens.

Hot Sale Pasokan Pabrik Rega Grosir Ekstrak Jamu Perilla saka Green Stone Kanggo Bobot Mundhut Suplemen.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Daun Perilla; Ekstrak Perilla; Ekstrak Perilla Frutescens
Jeneng botani: Perilla frutescens (L.) Britt
Penampilan: bubuk kuning coklat
Spesifikasi: 20:1
Bahan Utama: Asam Rosemarinic, Asam α-linolenat
Cara Tes: HPLC

Wuku
1. Bisa ningkatake fungsi sinau lan memori;
2. Nduweni efek ngedhunake lemak getih;
3. Nduweni efek ngedhunake tekanan getih;
4. Nduweni efek nyegah agregasi platelet;
5. Nduwe efek anti-karat lan anti-oksidasi, lan bisa digunakake kanggo panyimpenan jangka panjang pangan lan obat;
6. Nduweni efek anti-kanker;
7. Nduweni efek antibakteri, lenga wiji perilla 0.1% nduweni efek nyegah ing proteus, ragi, jamur ireng, Penicillium lan macem-macem cetakan ing alam;
8. Bisa ngedongkrak jaringan adipose coklat, sing mbantu ngobong kalori lan ningkatake bobot awak;

Deskripsi Ekstrak Herba Perilla (Ekstrak Perilla Frutescens)
Ekstrak Herb Perilla akeh digunakake ing industri panganan, kayata perasa, antiseptik, antibakteri, lan nambah warna panganan. Pigmen, komponen aroma, lan nutrisi ing ekstrak perilla bisa digunakake kanggo pangembangan lan pangolahan macem-macem panganan kayata woh manisan, permen, bubuk godhong, minyak sayur, kue, lan omben-omben nutrisi, utawa godhong perilla sing bisa diolah langsung. Kajaba iku, asam rosmarinic sing ana ing ekstrak perilla nduweni sipat antioksidan sing kuat lan stabilitas termal sing apik. Saiki, ing Jepang lan Korea, ekstrak perilla digunakake minangka rempah-rempah kanggo sup, godhok, lan baking. Minangka jinis aditif panganan anyar, bakal nyumbang kanggo riset lan pangembangan produk anyar, terus nambah kualitas panganan kayata warna, rasa, lan nutrisi, ngoptimalake struktur panganan warga, lan ningkatake pangembangan industri panganan dadi a ombone tartamtu.
Ekstrak Herb Perilla duweni efek sing langgeng kanggo ngedhunake kolesterol, ngedhunake lemak getih, nyegah aterosklerosis, nyuda trombosis serebral lan penyakit kardiovaskular. Ekstrak perilla bisa digunakake ing obat lan panganan kesehatan, lan duweni potensi gedhe ing riset lan pangembangan pencegahan penyakit lan panganan kesehatan. Ekstrak perilla nduweni efek perawatan kesehatan sing apik lan wis digunakake sacara klinis ing perawatan alergi, stroke, infark miokard, infark serebral, hiperlipidemia, hiperkolesterolemia, agregasi platelet, lan tumor lan kanker. Minangka bahan aktif biologis, ditambahake ing obat-obatan, sing nambah kualitas obat nganti sawetara, lan nambah efek terapeutik, kayata obat antineoplastik, ekstrak daun perilla, sirup perilla tomosin lan produk liyane. Kajaba iku, uga duwe efek kesehatan kayata anti-tuwa, nglindhungi mripat, nambah kecerdasan lan memori, lan nambah turu. Iki minangka bahan mentah panganan keamanan umum sing wis disetujoni dening FDA AS.
Ekstrak Herb Perilla nduweni efek sing apik banget kanggo ngilangi radikal bebas lan anti-inflamasi, lan nduweni aktivitas sing dhuwur. Bisa digunakake ing panganan ilmu nutrisi lan produk panganan khusus.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)