+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Kulit Peony

Pasokan Produsen Ekstrak Kulit Peony/ Wit Peony Ekstrak Kulit Powder Paeonol 99% saka Green Stone.

Supplier & Produsen Langsung Saka Pabrik Kita. Pasokan Stok Gedhe, Pangiriman Cepet. Entuk Sampel Gratis & Rega Paling Anyar. >>

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Kulit Peony Wit
Jeneng botani: Paeonia suffruticosa Andr.
Bagian Digunakake: Bark
Cara Tes: TLC
Spesifikasi: Paeonol 99%
Penampilan: bubuk putih sing alus
Bahan aktif: Paeonolide, Paeonol, Paeoniflorin

fungsi
1. Mikroorganisme anti-patogen
2. Iskemia anti-miokardium
3. Antibakteri lan anti-inflamasi
4. pangayoman ati
5. Ngurangi gula getih
6. Efek ing potensial aksi kardiomiosit
7. Ngatur sel imun
8. Efek antikanker

Deskripsi Ekstrak Kulit Peony
Ekstrak Kulit Peony ngemot fenol lan glikosida fenolik, monoterpenes lan glikosida, triterpenes, sterol lan glikosida, lan komponen liyane. Antarane wong-wong mau, fenol lan glikosida fenolik minangka kelas senyawa kanthi kandungan dhuwur ing Ekstrak Kulit Peony, utamane seri senyawa glikosida sing asale saka paeonol minangka inti induk. Monoterpenes lan glikosida minangka senyawa utama ing Ekstrak Kulit Peony, lan meh 20 senyawa kasebut wis diisolasi nganti saiki. Senyawa kasebut utamane minangka glikosida monoterpenoid sing dibentuk dening kondensasi paeoniflorin lan analoge karo glukosa, lan gugus benzoil lan galloyl uga bisa disambungake menyang glukosa. Senyawa kasebut ora stabil lan gampang mbentuk tautomer. Ana sawetara triterpenes lan sterols, lan mung 7 senyawa wis kacarita nganti saiki. Bahan liyane kalebu quercetin, 6-hydroxycoumarin, asam gallic, asam benzoat, asam p-hydroxybenzoic, stearate asam transcaffeic lan adenosine.
Ekstrak Kulit Peony nduweni efek sedative, hypnotic, anticonvulsant, analgesik, antipiretik, nyuda permeabilitas pembuluh darah, hypotensive lan bacteriostatic.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)