+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Kulit Markisa

Ing ngendi tuku Passion Fruit (Passiflora Edulis) Ekstrak bubuk kulit? Suplai Passion Fruit Peel Extract Powder Rega,Biaya,Didol,Grosir,Produsen & Supplier kanggo Bisnis saka Pabrik.

Sampeyan bisa tuku Ekstrak Kulit Buah Markisa ing Green Stone. Pasokan Pabrik. HMB Tuku Online. Entuk Kutipan.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng botani: Passiflora edulis Sims
Bagean sing Digunakake: Woh & Kulit
Penampilan: bubuk kuning coklat
Spesifikasi: 10:1

fungsi
1. Sifat antioksidan: Ekstrak kulit buah markisa sugih antioksidan kayata vitamin C, flavonoid, lan karotenoid. Antioksidan iki mbantu nglindhungi sel awak saka karusakan sing disebabake dening radikal bebas, yaiku molekul sing ora stabil sing bisa nyebabake macem-macem masalah kesehatan, kalebu penyakit kronis.
2. Efek anti-inflamasi: Sawetara panliten nuduhake yen ekstrak kulit buah markisa bisa duwe sifat anti-inflamasi. Senyawa bioaktif ing ekstrak kasebut bisa mbantu nyuda inflamasi ing awak, duweni potensi menehi keuntungan kanggo kahanan kaya arthritis utawa penyakit radang usus.
3. Kesehatan pencernaan: Ekstrak ngandhut serat dietary, sing migunani kanggo njaga sistem pencernaan sing sehat. Serat bisa ningkatake gerakan usus sing teratur lan ndhukung kesehatan usus.
4. Kesehatan kulit: Ekstrak kulit buah markisa kadhangkala digunakake ing produk perawatan kulit amarga kandungan antioksidan. Antioksidan bisa mbantu nglindhungi kulit saka karusakan sing disebabake dening faktor lingkungan lan ningkatake penampilan sing luwih enom.

Deskripsi Ekstrak Kulit Buah Markisa
Ekstrak kulit markisa asalé saka kulit markisa (Passiflora edulis), woh tropis sing dikenal kanthi rasa lan aroma sing béda. Ekstrak kasebut dipikolehi kanthi ngolah lan konsentrasi senyawa bioaktif sing ditemokake ing kulit.
Markisa minangka woh tropis sing dikenal kanthi warna sing cerah lan rasa sing unik. Nalika daging lan jus woh sing umum dikonsumsi, kulite asring dibuwang. Nanging, kulit ngandhut macem-macem senyawa sing migunani, kalebu vitamin, mineral, antioksidan, lan fitokimia, sing bisa duwe manfaat kesehatan potensial. Ekstrak kulit buah markisa sugih ing macem-macem fitokimia, antioksidan, lan vitamin, sing nyumbang kanggo keuntungan kesehatan potensial.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)