+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Pandanus Amaryllifolius Bubuk Daun Pandan

Where tuku Ekstrak Pandan/Pandanus Amaryllifolius Extract?
Pasokan Pabrik Ekstrak Daun Pandan 99% kanthi rega paling apik. Layanan siji-mandeg. Produsen utawa Supplier. Entuk Kutipan.

Mangga hubungi kita ing sembarang wektu yen kasengsem ing Pandanus Amaryllifolius Bubuk Daun Pandan.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Pandanus Amaryllifolius; Ekstrak Daun Pandan; Ekstrak Pandan
Jeneng botani: Pandanus amaryllifolius Roxb.
Bagian Digunakake: Godhong
Penampilan: bubuk ijo alus
Cara Tes: UV
Spesifikasi: 99%

fungsi
1. Anti-kanker, ngedhunake lemak getih;
2. Bisa nyuda nyeri arthritis;
3. Bisa mbantu ngontrol gula getih;
4. Bisa ningkatake kesehatan lisan;

Deskripsi Bubuk Daun Pandan Pandan Amaryllifolius
Ekstrak Pandanus Amaryllifolius ngemot sawetara senyawa sing tumindak minangka antioksidan alami lan agen antidiabetik, kayata minyak atsiri, tokoferol, tokotrienol, asam lemak alkaloid, ester protein transfer lipid non-spesifik, lan karotinoid lan flavonoid.
Ekstrak Pandanus Amaryllifolius umume nduweni efek anti-kanker, nyuda lemak getih lan efek liyane. Ekstrak Pandanus Amaryllifolius umume minangka zat kanthi nilai nutrisi lan fungsi sing bisa dipangan. Ekstrak Pandanus Amaryllifolius ngandhut zat anti-kanker, sing biasane bisa muter peran anti-kanker. Ing wektu sing padha, uga ngemot serat dietary, sing bisa nyuda lipid getih. Ekstrak Pandanus Amaryllifolius uga ngandhut kalsium lan vitamin, sing bisa ningkatake perkembangan balung pasien sawise mangan.
Ekstrak Pandanus Amaryllifolius ngemot akeh serat dietary, sing bisa ngrangsang fungsi peristaltik saluran pencernaan lan nguatake fungsi saluran pencernaan. Ekstrak Pandanus Amaryllifolius uga bisa nyuda konsentrasi gula getih lan kanthi efektif nyegah kedadeyan diabetes. Bisa nyandhet mundhake gula getih lan kanthi efektif nambah rasa kenyang. Uga bisa ningkatake kemampuan nyopir saluran pencernaan, kanthi efektif nyegah konstipasi, lan bisa ngusir zat beracun ing awak.
Ekstrak Pandanus Amaryllifolius bisa didol minangka bubuk utawa ekstrak. Wêdakakêna lan ekstrak godhong minangka cara sing apik kanggo nambah warna lan nutrisi alami.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)