+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Peptida Pertumbuhan Osteogenik

Ngendi tuku Peptida Pertumbuhan Osteogenik (OGP) Cas 132996-61-3? Pasokan Osteogenic Growth Peptide Powder Rega, Biaya, Didol, Grosir, Produsen & Pemasok kanggo Bisnis saka Pabrik.

sampeyan bisa tuku Osteogenic Growth Peptide Powder ing balung ing Green Stone. Pasokan Pabrik. Peptida Wutah Osteogenik Tuku Online. Entuk Kutipan.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

NO CAS.: 132996-61-3
Formula Molekuler: C68H110N22O18
Bobot molekul: 1523.74
Spesifikasi: 98%
Penampilan: bubuk putih

fungsi
2. Ningkatake pambentukan balung, ngatur fungsi sel kaya osteoblast, mbedakake sel, nambah sintesis lan sekresi kolagen, lan nyepetake mineralisasi;
2. Bisa ngrangsang aktivitas osteoblas, ningkatake pertumbuhan osteoblas lan fibroblas;
3. Ningkatake fungsi hematopoietik, bisa ningkatake reaksi hematopoietik sekunder sing disebabake stimulasi stromal microenvironment;
4. Bisa ngrangsang paningkatan imbang ing jumlah macem-macem sel getih tanpa ngrusak lingkungan mikro sing dibutuhake kanggo proliferasi sel stem hematopoietik;

aplikasi
1. Kanggo perawatan osteoporosis;
2. Pemugaran fungsi hematopoietik ing pasien sing ngalami radioterapi lan kemoterapi;
3. Kanggo pemulihan awak pasien transplantasi sumsum balung;
4. Bisa nambah fungsi sistem sirkulasi awak lan fungsi kekebalan nalika ndandani sel balung;

Deskripsi Osteogenic Growth Peptide (OGP)
Peptida pertumbuhan osteogenik minangka faktor pertumbuhan polipeptida sing mentas ditemokake sing bisa ningkatake pembentukan balung lan ngrangsang hematopoiesis.
Peptida wutah osteogenik bisa nambah ekspresi jinis Ⅰ mRNA kolagen ing sel, nambah kegiatan fosfatase alkalin, sintesis kolagen lan deposisi uyah kalsium. Mulane, peptida pertumbuhan osteogenik ngatur fungsi sel kaya osteoblast, mbedakake sel, lan ningkatake osteogenesis. Peptida pertumbuhan osteogenik yaiku rantai peptida cilik sing kasusun saka 14 asam amino.
Peptida wutah osteogenik bisa nambah isi kolagen lan osteocalcin sing disintesis dening sel kaya osteoblast, lan uga bisa ningkatake aktivitas fosfatase alkalin ing sel, yaiku, uga bisa nambah tingkat terjemahan kolagen, osteocalcin lan fosfatase alkalin. Osteocalcin lan alkaline phosphatase minangka tandha diferensiasi osteoblast.
Peptida wutah osteogenik bisa digunakake ing perawatan transplantasi balung, fraktur, nonunion fraktur, osteoporosis, lan liya-liyane, lan uga bisa digunakake ing operasi plastik lan operasi lisan. Iki minangka obat sing ningkatake balung kanthi prospek pangembangan sing wiyar.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)