+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Asam Orotic

Nggolek rega paling apik ing Asam Orotic.Pabrik pasokan Orotic asam CAS 65-86-1 karo rega paling.

Temokake ngendi tuku asam orotik 98% saka supplier ing Green Stone.
Layanan siji-mandeg. Produsen utawa Supplier. Entuk Kutipan. Layanan Gizi Olahraga.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

NO CAS.: 65-86-1
Formula Molekuler: C5H4N2O4
Bobot molekul: 156.097
Penampilan: bubuk putih
Purity: 98%

Fungsi utama
1. Pemulihan otot lan nutrisi olahraga;
2. Mbantu njaga kulit sing sehat;
3. Kanggo dhukungan jantung;
4. Kontribusi kanggo regenerasi sel ati lan pangembangan bilirubin;
5. Kanggo kekurangan vitamin B12 utawa cobalamin;
6. Ngurangi rasa kesel lan kesel;

Deskripsi Orotic Acid
Asam orotik minangka zat sing diprodhuksi sacara alami dening flora usus manungsa. Asam iki uga dikenal minangka vitamin B13 utawa asam pirimidin. Sejatine dudu vitamin, nanging kalebu ing kategori kasebut sawise ditambahake ing diet kewan laboratorium ing taun 1960-an. Nambahake ing panganan bisa ningkatake kesehatan jantung lan nuduhake sawetara keuntungan kaya vitamin.
Fungsi utama asam iki yaiku metabolisme asam folat bebarengan karo vitamin B12. Asam orotik sing sugih mbantu ngganti vitamin B12, sanajan ora bisa ngganti kanthi lengkap, bisa nyuda karusakan saka kekurangan vitamin B12.
Asam orotik, uga dikenal minangka vitamin B13, minangka nutrisi. Ing bidang kedokteran, asam orotik lan turunan duweni efek kuratif sing apik ing hepatitis jaundice, ati lemak, hepatitis akut lan kronis. Minangka matriks kosmetik nutrisi, bisa uga diserap dening kulit, ningkataké metabolisme sel, lan Ngartekno nyandhet tuwa kulit. Asam orotik nduweni aplikasi ing bidang panganan lan ilmu urip.
Suplemen karo asam orotik mbantu pangembangan massa otot sakabèhé. Iku uga penting kanggo atlit amarga mbantu kanggo ningkataké panyerepan glukosa lan pemugaran saka toko glikogen. Paling apik, malah mbantu nambah panyerepan creatine menyang otot awak.
Asam orotik minangka suplemen sing apik kanggo atlit lan wong-wong sing melu kegiatan fisik sing abot. Ora mung nyuda rasa kesel lan kesel, nanging uga mbantu pemulihan otot. Malah mbantu nyerep nutrisi sehat kaya magnesium, kalsium, lan kalium.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)