+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ornithine Ketoglutarat

Tuku bubuk Ornithine Ketoglutarate Online.

Entuk rega Ornithine Ketoglutarate. Rega Pabrik. Pasokan Pabrik. Didol. Layanan siji-mandeg. Entuk Kutipan. Mangga hubungi kita ing sembarang wektu yen kasengsem ing.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Katon: Wêdakakêna putih

fungsi
1. Mbantu nyuda karusakan protein otot lan ningkatake sintesis protein, sing bisa mbantu ndandani lan pulih otot;
2. Ndhukung fungsi kekebalan kanthi ningkatake produksi sel kekebalan tartamtu lan ningkatake sintesis oksida nitrat;

Deskripsi Ornithine Ketoglutarate
Ornithine ketoglutarate (OKG) minangka senyawa sing dibentuk saka kombinasi rong molekul: ornithine lan alpha-ketoglutarate. Biasane digunakake minangka suplemen diet lan dipercaya duwe macem-macem keuntungan potensial sing ana gandhengane karo kinerja atletik, pemulihan otot, lan kesehatan sakabèhé.
Sawetara panyengkuyung nyatakake yen suplemen OKG bisa uga duwe sawetara keuntungan, kalebu promosi sintesis protein otot, ningkatake kinerja atletik, ningkatake fungsi kekebalan, lan ndhukung penyembuhan luka.
Kanggo atlit lan binaragawan, Ornithine ketoglutarate bisa digunakake kanggo ningkatake ukuran lan kekuatan otot, nyuda tingkat dekomposisi protein, lan nyuda lemak awak. Ornithine ketoglutarate lan protein whey digunakake bebarengan kanggo wutah otot optimal. Sifat anabolik lan anti-katabolik OKG ndadekake suplemen nutrisi khusus kanggo binaragawan lan atlit.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)