+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Nuciferine

Ekstrak Jamu Alami kanggo Ngurangi Bobot Ekstrak Daun Teratai Nuciferine bubuk No CAS: 475-83-2

Kita nyedhiyakake Nuciferine berkualitas tinggi, kita minangka pemasok pabrik Nuciferine, saka bahan mentah nganti lapisan inspeksi proses produksi, kanggo nyedhiyakake Nuciferine murni kanggo pelanggan.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

No CAS: 475-83-2
Formula molekular: C19H21NO2
Bobot molekul: 295.376
Penampilan: bubuk kuning cahya

fungsi
1. Nduweni fungsi kontrol bobot.
2. Bisa nyetel lipid getih
3. Ngurangi lipid getih lan ngobati ati lemak; Biasane digabungake karo cartage, sing ningkatake sirkulasi getih lan nyuda lemak getih.

Deskripsi Nuciferine
Nuciferine minangka alkaloid sing ditemokake ing godhong teratai, sing minangka bahan aktif utama ing godhong teratai. Iki digunakake saka godhong teratai sing garing lan ditumbuk minangka bahan mentah, diolah kanthi selulase, diekstrak nganggo asam klorida encer, diekstrak dening seri saka cara ultrasonik dibantu extraction lan chloroform extraction.Nuciferine wis kesehatan-care efek kayata bobot mundhut lan lipid-Mudhunake. Nggunakake godhong lotus kanggo ngilangi bobot ora mbutuhake diet sing disengaja lan ora duwe efek samping ing awak manungsa.
Nuciferine wis nuduhake khasiat minangka perawatan kanggo ejakulasi dini lan disfungsi ereksi.
Wêdakakêna nuciferine duweni efek nyuda lipid getih, nolak radikal bebas, nyegah hiperkolesterolemia lan arteriosklerosis, lan liya-liyane, uga efek anti-mitotik lan efek antibakteri sing kuwat.
Nuciferine kanthi efektif bisa ngrusak lan nyuda lemak sel awak, nambah persepsi insulin, lan nyegah kedadeyan penyakit lemak dhuwur.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)