+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Nikotinamide Riboside Chloride (NR)

Pabrik pasokan anti-tuwa Nikotinamide Riboside Chloride (NR) Powder CAS 23111-00-4 Purity: 98% karo rega paling apik saka Green Stone.

Pasokan Langsung Saka Pabrik Kita. Pasokan Stok Gedhe, Pangiriman Cepet. Entuk Sampel Gratis & Rega Paling Anyar >>

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Other Name: 1-[3,4-dihydroxy-5-(hydroxymethyl)oxolan-2-yl]pyridine-5-carboxamide
CAS No .: 23111-00-4
Formula Molekul: C11H15ClN2O5
Bobot molekul: 290.7002
Penampilan: bubuk putih
Purity: 98%

fungsi
1. Ngapikake fungsi fisik saka wong tuwa lan nyuda stres oksidatif;
2. Mbantu nyuda tekanan getih lan kaku arteri;
3. Ningkatake kesehatan kognitif;
4. Ngrangsang NAD + metabolisme;
5. Ngurangi risiko penyakit kardiovaskular;
6. Anti-tuwa, mulihake fungsi sel tuwa;

NAD+ sing diasilake saka dekomposisi Nicotinamide Riboside Chloride nduweni telung peran utama ing aktivitas urip sel:
1. Miwiti mekanisme ndandani materi genetik seluler (DNA) kanggo ndandani DNA sing rusak.
2. Iku melu luwih saka 200 jinis reaksi redoks ing sel, nambah respirasi sel lan sumber energi, nglindhungi lipid membran sel saka oksidasi gedhe banget, lan kanthi mangkono nambah vitalitas sel sperma.
3. Digunakake kanggo transmisi informasi kalsium, sing dadi dalan utama kanggo awak manungsa nggunakake NAD +.

Deskripsi Nicotinamide Riboside Chloride(NR)
Nicotinamide Riboside Chloride minangka klorida saka ribosa nikotinamida, sing stabil ing suhu kamar. Nduweni fungsi sing padha karo ribosa nikotinamida lan mung digunakake kanggo riset.
Nikotinamide Riboside Chloride (NR), vitamin B3 sing mentas ditemokake, wis entuk perhatian sing akeh. Iki diarani minangka vitamin anti-tuwa amarga bisa nambah tingkat NAD +, yaiku koenzim sing dibutuhake kanggo fungsi penting awak manungsa, kayata metabolisme, produksi energi, regulasi irama sirkadian manungsa lan ndandani karusakan DNA.
Suplemen Nicotinamide Riboside Chloride bisa nambah isi koenzim iki (NAD +), ningkatake aktivitas metabolisme dhasar sel, saéngga bisa ningkatake vitalitas sel lan ningkatake macem-macem fungsi fisiologis awak manungsa.
Nicotinamide Riboside Chloride minangka suplemen nutrisi sing penting, sing bisa ningkatake vitalitas sel, utamane vitalitas sel tuwa. Kanthi cara iki, metabolisme, kakebalan, fungsi otak, fungsi kardiovaskular, lan liya-liyane saka awak manungsa bakal luwih apik. Mulane, bisa nggawe kabeh sel ing awak manungsa ing negara aktif anyar, ngilangke penyakit, lan entuk efek tundha tuwa kanthi nambah fungsi manungsa sakabèhé.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)