+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Asam Nervonic

Rega Pasokan Pabrik Asam Nervonic 90% Cas 506-37-6 saka Ekstrak Wiji Acer Truncatum kanggo Nambah memori & Nutrisi Otak.

Pasokan Langsung & Produsen Saka Pabrik Kita. Pasokan Stok Gedhe, Pangiriman Cepet. Entuk Sampel Gratis & Rega Paling Anyar >>

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber Botani: Acer Truncatum Seed
CAS No .: 506-37-6
Formula molekular: C24H46O2
Bobot molekul: 366.62
Penampilan: bubuk putih
Spesifikasi: 90%

fungsi
1. Ningkatake pangembangan otak lan nambah memori;
2. Alon-alon tuwa;
3. Hipoglikemik lan nyuda lipid;

aplikasi
1. Digunakake ing perawatan utawa terapi adjuvant saka macem-macem penyakit neurologis;
2. Kang digunakake kanggo nambah fungsi imun manungsa lan nyegah Alzheimer;
3. Minangka aditif pangan kesehatan otak;
4. Kanggo perawatan kulit lan nyegah penyakit kulit;

Deskripsi Nervonic Acid
Asam saraf dhuwur ing jaringan saraf lan jaringan otak, minangka komponèn penting ing biofilm, lan biasane digunakake minangka penanda medulla (materi putih) ing glikosida otak. Asam nervonik minangka komponèn saka materi putih, lan kekurangane bakal nyebabake karusakan otak. Kajaba iku, angel kanggo awak manungsa ngasilake dhewe, lan mung bisa ditambah karo asupan eksternal.
Asam nervonik minangka nutrisi penting kanggo pangembangan lan pangopènan otak. Nduweni efek sing apik kanggo ningkatake aktivitas saraf kranial lan nyegah penuaan saraf kranial. Asam nervonik minangka komponen alami inti saka serat saraf otak lan sel saraf. Nduwe macem-macem fungsi fisiologis sing ana ing biofilm, kayata mulihake aktivitas ujung saraf lan ningkatake pertumbuhan lan perkembangan sel saraf. Iki minangka sumber zat sing penting kanggo pertumbuhan, pangembangan lan ndandani sistem saraf serebral. efek. Akeh panaliten wis mbuktekake manawa asam nervonik minangka nutrisi penting kanggo pangembangan otak manungsa, sing migunani kanggo nambah kegiatan sel saraf lan tundha tuwa. Kajaba iku, asam nervonik uga nduweni fungsi kanggo ndandani tembok kardiovaskuler lan serebrovaskular sing rusak lan atos, mulihake elastisitas pembuluh getih lan ngatur lipid getih.
Asam saraf bisa nyuda lipid getih kanthi signifikan, nyuda viskositas getih, nyandhet kohesi platelet lan faktor inflamasi, lan kanthi efektif bisa ningkatake aterosklerosis koroner lan arteriosklerosis serebral.
Asupan asam nervonik uga nduwe pengaruh gedhe kanggo nundha tuwa manungsa. Kita ngerti yen tuwa manungsa asring diwiwiti kanthi tuwa otak, lan tuwa otak asring disebabake dening penuaan materi putih. Sawise otak wong tuwa njupuk asam nervonik, materi putih otak diisi maneh ing wektu, lan komposisi biofilm, struktur lan fungsi sel neuron saya apik. , kanthi mangkono ningkatake aktivitas sel lan ningkatake kemampuan aktivitas urip normal manungsa, supaya bisa nggayuh tujuan nundha tuwa awak manungsa.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)