+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Naringin

Best Price Natural Naringin Powder Cas 10236-47-2 saka woh jeruk kanggo bobot mundhut.

Endi tuku Naringin bubuk? Pasokan pabrik Ekstrak Naringin.Kualitas Tinggi standar GMP Aditif Pangan Naringin Bubuk 98%.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber Botani: buah jeruk
Names:
Naringoside
4',5,7-Trihydroxyflavanone-7-rhamnoglucoside
Naringenin 7-O-neohesperidoside
NO CAS.: 10236-47-2
Formula molekular: C27H32O14
Bobot molekul: 580.54
Titik Lebur: 166 °C (331 °F; 439 K)
Spesifikasi: 98%
Penampilan: Bubuk putih

fungsi
1. Nduwe sawetara antioksidan kuat sing bisa njaga awak saka karusakan sing disebabake dening radikal bebas;
2. Mbantu nyuda resiko penyakit jantung;
3. Aids ing manajemen bobot;
4. Mbantu ngedhunake kolesterol;
5. Antibakteri, antivirus;
6. Ngurangi gula getih, terapi panganan sing apik kanggo pasien diabetes lan obesitas;
7. Antispasmodic lan nambah efek vitamin C;
8. Nduwe efek expectorant lan antitussive sing apik, lan minangka produk sing apik kanggo ngobati batuk kronis lan asma ing wong tuwa lan phlegm lan asma amarga kurang lan kadhemen;

Deskripsi Tentang Naringin
Naringin minangka senyawa dihydroflavonoid, sing ana ing woh-wohan lan kulit jeruk kayata jeruk, jeruk bali, lan pomelo, lan nduweni macem-macem aktivitas farmakologis lan biologis.
Naringin minangka senyawa flavonoid. Naringin nduweni aktivitas anti-inflamasi, anti-virus, anti-kanker, anti-mutasi, anti-alergi, anti-ulkus, analgesik, hipotensi, bisa nurunake kolesterol getih, nyuda pembentukan thrombus, ningkatake mikrosirkulasi lan pasokan nutrisi lokal, lan bisa digunakake ing produksi Nyegah lan perawatan saka penyakit jantung lan serebrovaskular.
Naringin uga bisa nyuda viskositas getih, nyuda pembentukan thrombus, lan duwe efek analgesik, sedative lan kuat kanggo nambah sekresi empedu ing kéwan eksperimen. Naringin uga nduweni fungsi desensitisasi lan anti-alergi, ningkatake sirkulasi getih lan ngilangake spasme, ningkatake mikrosirkulasi lokal lan pasokan nutrisi, ningkatake ekskresi obat, ngilangi karusakan streptomisin ing saraf kranial kaping 8, lan nyuda efek samping streptomisin Nduwe kuratif unik. efek.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)