+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Nannochloropsis Gaditana

Ing endi tuku Ekstrak Nannochloropsis Gaditana Online? Suplai paling apik Nannochloropsis Gaditana Extract Powder 98%.

njaluk Ekstrak Nannochloropsis Gaditana Tuku Online Saka Produsen / Supplier, Dijual, Rega, Keuntungan, Fungsi - Watu Ijo.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Penampilan: Bubuk Ijo
Spesifikasi: 99%

Wuku
1. kesehatan kardiovaskular
● Ngapikake dyslipidemia:
EPA sing ana ing Nannococcus minangka komponen utama minyak iwak lan nutrisi sing penting lan penting kanggo awak manungsa. EPA bisa nyuda kolesterol lan trigliserida, ningkataké metabolisme asam lemak jenuh ing awak, saéngga nyuda viskositas getih lan ningkatake sirkulasi getih, nambah pasokan oksigen jaringan kanggo ngilangi kesel, nyegah deposisi lemak ing tembok pembuluh getih, nyegah pembentukan lan pangembangan aterosklerosis. , nyegah trombosis serebral, pendarahan serebral, hipertensi lan penyakit kardiovaskular liyane.
● Anti-inflamasi:
EPA uga nduweni peran penting kanggo nyuda inflamasi, kayata kanggo nyegah lan ngobati penyakit inflamasi tartamtu, rheumatoid arthritis, asma lan aspek liyane bisa entuk asil sing apik.
● Ngurangi lemak visceral:
Trigliserida minangka sumber energi penting kanggo awak manungsa, nanging kakehan trigliserida bakal nempel ing organ internal lan mbentuk lemak visceral, kayata ati lemak;
● Ningkatake kekebalan:
Isine wesi, kalium, seng, kalsium lan unsur liyane sing sugih, bisa nambah macem-macem mineral sing dibutuhake dening awak manungsa, njaga keseimbangan asam-basa awak manungsa, lan njaga kesehatan.
2. Kesehatan kulit
● Anti-tuwa:
Bisa mbentuk film ing kulit minangka penghalang protèktif marang stres oksidatif lan ngrangsang pembentukan kolagen-I, komponen penting saka jaringan ikat kulit.
● Nyenyet kulit:
Polisakarida alga duwe efek firming langsung sing jelas ing kulit, lan efektif kanggo wektu sing suwe, nglindhungi sel kulit saka stres oksidatif lan ngrangsang pembentukan kolagen.
3. Kesehatan mental
● Ngapikake ADHD ing bocah-bocah:
Kanggo ngatasi masalah EPA endogen sing kurang, panliten nuduhake yen monoterapi EPA bisa ningkatake gejala kognitif ADHD.
● Ngapikake depresi:
EPA duweni pengaruh sing signifikan ing perawatan adjuvant kanggo pasien depresi, lan panliten nuduhake manawa isi EPA sing kurang ing diet uga bisa nyebabake disfungsi neurologis.

Deskripsi Ekstrak Nannochloropsis Gaditana
Ekstrak Nannochloropsis Gaditana minangka mikroalga ekonomi sing penting kanthi nilai nutrisi lan fungsi kesehatan sing dhuwur. Iki kadhaptar minangka bahan mentah panganan anyar tanggal 25 April 2021 lan bisa digunakake ing pangolahan panganan kanggo wong liya kajaba bayi, wanita ngandhut lan wanita lactating.
Ekstrak Nannochloropsis Gaditana sugih ing asam lemak tak jenuh, protein, asam amino, mineral, lan liya-liyane. Iki minangka panganan nutrisi alami sing seimbang sing paling cedhak karo awak manungsa.
Ekstrak Nannochloropsis Gaditana yaiku rumput laut ijo kanthi kandungan minyak sing dhuwur. Minyak kasebut utamane C16 lan C18, sugih asam lemak tak jenuh, kalebu kandungan EPA sing dhuwur, lan ora ngemot DHA. EPA sing ana ing Ekstrak Nannochloropsis Gaditana minangka komponen utama minyak iwak lan nutrisi sing penting lan penting kanggo awak manungsa. EPA bisa ngedhunake kolesterol lan trigliserida, nyuda viskositas getih, ningkatake sirkulasi getih, nyegah arteriosklerosis, nyegah trombosis serebral lan penyakit liyane, lan ora bisa diowahi ing awak manungsa lan kudu dicerna saka panganan.
Ekstrak Nannochloropsis Gaditana ora mung sugih ing nutrisi komersial, nanging metabolit sekunder uga duwe aktivitas biologis antijamur, antivirus, lan antitumor, lan duwe skenario pangembangan sing dhuwur banget ing industri panganan, farmasi, lan kesehatan.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)