+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

N-Asetil Sistein (NAC)

Ngendi Tuku N-Asetil Sistein (NAC) bubuk? Sampeyan bisa tuku N-Acetyl-L-Cysteine ​​Online kanggo Grosir ing Green Stone. Pasokan Pabrik. N-acetylcysteine ​​for Sale. Klik kene kanggo tuku!

njaluk Asetilcysteine Rega, Biaya, Didol, Pasokan, Grosir, Produsen & Pemasok kanggo Bisnis saka Pabrik.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: N-Acetyl-L-Cysteine; NAC; N-asetilsistein; Acetylcysteine
NO CAS.: 616-91-1
Formula Molekul: C5H9NO3S
Bobot molekul: 163.19
Spesifikasi: 98%
Penampilan: bubuk kristal putih utawa putih-putih

fungsi
1. Efek antioksidan
N-Acetyl Cysteine ​​nduweni kemampuan redoks sing kuwat lan bisa ngilangi stres oksidatif sing disebabake dening radikal bebas lan nglindhungi sel awak saka karusakan oksidatif. Efek iki utamane ditindakake kanthi nambah isi glutathione.
2. Detoksifikasi
N-Acetyl Cysteine ​​​​bisa diowahi dadi sistein, banjur zat beracun (kayata hydroquinone) bisa digabung karo sistein kanggo nyuda karusakan racun ing sel.
3. Jaga ati
N-Acetyl Cysteine ​​​​bisa nglindhungi ati saka karusakan dening bahan kimia lan obat-obatan liwat antioksidan, detoksifikasi lan mekanisme liyane, lan nyuda kedadeyan lan kemajuan penyakit ati.
4. Efek anti-inflamasi
N-Acetyl Cysteine ​​​​bisa nyandhet aktivasi sel inflamasi lan nyuda respon inflamasi, saengga menehi efek anti-inflamasi.
5. Ngapikake fungsi sistem saraf
N-Acetyl Cysteine ​​​​bisa nyuda karusakan oksidatif ing sistem saraf kanthi nambah kandungan glutathione, mbantu ningkatake fungsi sistem saraf lan nyuda gejala penyakit saraf.

Deskripsi N-Acetyl Cysteine ​​(NAC)
N-Acetyl Cysteine ​​dumadi saka sistein lan asetil. Iki minangka prekursor sistin sing disintesis saka koenzim sulfur penting (kayata glutathione). Iku melu ing akeh reaksi biokimia lan duwe efek antioksidan tartamtu. .
N-Acetyl Cysteine ​​minangka suplemen kuna kanggo sawetara lan suplemen sing relatif anyar kanggo wong liya-nanging saben wong bisa entuk manfaat saka kekebalan, paru-paru, lan sifat sing ndhukung kesehatan seluler. Iki amarga N-Acetyl Cysteine ​​​​nyengkuyung kemampuan awak kanggo nglawan stres oksidatif, sing mbantu njaga sel tetep sehat lan mengaruhi sel, kalebu sel kekebalan, bisa digunakake. Kajaba iku, N-Acetyl Cysteine ​​ndhukung kesehatan ambegan lan bronkial (uga ndhukung kesehatan ati).
N-Acetyl Cysteine ​​nduwe efek mucolytic sing kuat kanthi ngurai kompleks musin lan asam nukleat kanggo ngganti komponen purulen lan sekresi lendir lan lendir liyane ing sputum saka kandel nganti tipis. Kajaba iku, duwe efek antioksidan langsung liwat gugus sulfhidril gratis sing bisa berinteraksi langsung karo gugus oksidasi elektrofilik.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)