+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

miricetin

Grosir Best Price Natural Myricetin Powder 98% CAS 529-44-2 kanggo Suplemen Nutrisi. Pasokan Langsung Saka Pabrik Kita. Pasokan Stok Gedhe, Pangiriman Cepet. Entuk Sampel Gratis & Rega Paling Anyar.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Sumber: Myrica rubra (Lour.) Sieb. lan Zucc
Jeneng Liyane: Cannabiscetin; Myricetol; Myricitin
NO CAS.: 529-44-2
Formula molekular: C15H10O8
Bobot molekul: 318.237
Spesifikasi: 98%
Penampilan: bubuk kuning cahya

fungsi
1. Efek antioksidan:
2. Efek anti-tumor:
3. Ngurangi neurotoksisitas:
4. Efek ing aktivasi lan proliferasi limfosit:
5. Antagonisme saka platelet activating factor (PAF):
6. Efek hipoglikemik:
7. pangayoman ati
8. Anti mutagenik
9. Aktivitas imunomodulator
10. Antivirus
11. Antitrombotik
12. Antidiabetik

Deskripsi Myricetin
Myricetin minangka senyawa flavonol sing diekstrak saka kulit tanduran Myricaceae, lan uga sugih propolis.
Myricetin nduweni fungsi scavenging radikal bebas, anti-oksidasi, anti-tumor, ngurangi neurotoksisitas, mengaruhi aktivasi lan proliferasi limfosit, anti-platelet activating factor, ngurangi gula getih, ngilangi keracunan alkohol, nyegah ati alkohol, ati lemak, nyandhet sel ati. rusak, lan nyuda kanker ati. Uga bisa banget nyandhet ragi α-glucosidase, glucosidase I, in vitro glucosidase I lan xanthine oksidase ing susu. Myricetin minangka flavonol lan fitonutrien sing ndhukung kesehatan otak lan jantung.
Myricetin minangka antioksidan sing kuat, lan stres oksidatif nduweni peran kunci ing macem-macem penyakit neurologis kalebu iskemia lan penyakit Alzheimer. Myricetin nyuda produksi lan keracunan β-amilase liwat owah-owahan konformasi, lan bisa digunakake kanggo ngitung kemajuan demensia pikun. Myricetin duweni efek hipoglikemik sing apik ing macem-macem model kewan, lan samesthine bakal ngembangake obat hipoglikemik. Kajaba iku, ing riset luwih lanjut, dheweke nemokake yen myricetin duweni efek hipoglikemik sing apik ing macem-macem model kewan, lan samesthine bakal ngembangake obat hipoglikemik utawa digunakake minangka aditif panganan kanggo pasien diabetes.
Myricetin minangka pigmen alami kanthi aktivitas kaya vitamin C. Amarga ana 3 gugus ortho-hydroxyl ing dering B, nduweni sipat anti-oksidatif sing kuwat, lan efek scavenging radikal hidroksil apik banget. Mulane, myricetin bisa digunakake minangka produk perawatan kesehatan lan aditif panganan.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)