+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Muira Puama

Where tuku Muira Puama Extract Powder Online? Ekstrak Ptychopetalum Olacoides Grosir 10: 1 karo Produsen & Supplier saka Green Stone.

Pasokan Pabrik Ekstrak Muira Puama kanthi rega paling apik. Didol. Entuk Kutipan. Layanan siji mandeg.

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng Liyane: Ekstrak Ptychopetalum Olacoides; Ekstrak Kulit Muira Puama
Jeneng botani: Ptychopetalum olacoides
Bagian Digunakake: Bark
Penampilan: bubuk alus kuning coklat
Spesifikasi: 10:1 dening TLC
Bahan Utama: Berberine, Asam Ursolat, Nattokinase, Matrine

fungsi
1. Nambah libido lan nambah fungsi seksual;
2. Peningkatan memori, penyakit Anti-Alzheimer lan neuroprotection;
3. Efek anti-kuatir, antidepresan lan ketegangan saraf
4. Ngurangi tekanan getih;
5. Anti-kelelahan;
6. Ngurangi kolesterol;
7. Efek antibakteri;
8. Ngapikake sirkulasi getih, nambani anemia lan disfungsi seksual;

aplikasi
Digunakake kanggo produk perawatan kesehatan pria, suplemen diet, minangka afrodisiak lan stimulan seksual

Deskripsi Ekstrak Muira Puama
Ekstrak Muira Puama ngemot berberine, asam ursolic, nattokinase, matrine lan komponen liyane, sing bisa digunakake kanggo nyegah disfungsi seksual lan ningkatake libido. Bisa kanthi cepet nambah sekresi hormon seks, terus-terusan njaga indeks dhuwur saka isi getih testosteron, lan nemen nambah sensitivitas seksual lan toleransi.
Ekstrak Muira Puama bisa mbantu kanthi cepet nambah sekresi hormon seks, lan uga bisa mbantu ningkatake isi getih testosteron, ningkatake sensitivitas seksual wong lanang. Ekstrak Muira Puama duweni efek afrodisiak sing kuat, sing bisa nambah libido, nggawe fungsi ereksi sing stabil, ndawakake awak cavernous, lan ngasilake dorongan seksual sing luwih kuat.
Fungsi utama Ekstrak Muira Puama kalebu: bisa ngilangi rasa kesel, ningkatake libido, ningkatake fungsi seksual, lan ningkatake kemampuan olahraga ing babagan ningkatake fungsi awak. Ing perawatan saka penyakit, iku mbantu kanggo nambani penyakit gastrointestinal lan sistem reproduksi, anti-rematik, anti-ulkus, trauma, lan efek ing sistem gemeter bisa calms syaraf, anti-depresi, nambah memori, nglindhungi sel otak, etc Efek liyane kalebu: nyuda rasa nyeri, nyuda tekanan getih, nyuda rasa kesel, lan liya-liyane, lan dianggep warga lokal kanggo nyegah botak tartamtu, lan digunakake kanggo nambani masalah neuromuskular.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)