+ 86 189 6515 7632 [email dilindhungi]

Ekstrak Motherwort

Where tuku Motherwort Extract? Rega pabrik Ekstrak Motherwort Bubuk 10: 1 kanggo Suplemen Kesehatan saka Green Stone.

Pasokan Langsung Saka Pabrik Kita. Pasokan Stok Gedhe, Pangiriman Cepet. Entuk Sampel Gratis & Rega Paling Anyar >>

Panggonan Asal  China
MOQ  1 kg
Term Pembayaran  T / T 100% mbayar ing advance
CATETAN
Kabeh gambar & informasi mung kanggo referensi. Barang nyata ing jenis menang.
Pls hubungi kita kanggo takon rincian liyane bener, kalebu Price & COA lan ing.

Share:

Jeneng botani: Leonurus japonicus Houtt.
Gunakake Part: Jamu Kabèh
Penampilan: bubuk kuning coklat
Spesifikasi: 10:1
Komposisi: Leonurine, Stachydrine, Rutin, Fumaric acid

fungsi
1. Nyandhet kanker;
2. Nglindhungi ginjel;
3. Bengkak lan nyeri;
4. Dilation saka pembuluh getih;
5. Ngurangi resistensi koroner;
6. Efek antikoagulan;
7. Ngapikake kakebalan;
8. Bisa nolak tuwa lan nyuda kesel, nggawe wong katon apik;
9. Regulasi menstruasi, nduweni efek terapeutik sing apik kanggo penyakit sing ana hubungane karo menstruasi, kayata dysmenorrhea;

Deskripsi Ekstrak Motherwort
Ekstrak Motherwort ngemot macem-macem unsur tilak. Selenium nduweni fungsi kanggo ningkatake vitalitas sel kekebalan, ngenthengake kedadeyan aterosklerosis lan ningkatake sistem fungsional pertahanan awak marang penyakit. Mangan bisa nolak oksidasi, anti-tuwa, anti-kelelahan lan nyandhet proliferasi sel kanker. Mulane, motherwort bisa entuk manfaat Yan lan kaendahan, anti-tuwa lan anti-tuwa.
Ekstrak Motherwort ngemot unsur tilak kayata selenium lan mangan, sing bisa nolak oksidasi, anti-tuwa, anti-kelelahan lan nyandhet proliferasi sel kanker. Mulane, motherwort duweni efek kaendahan.
Ekstrak Motherwort minangka obat sing umum digunakake kanggo ngatur menstruasi lan hemostasis. Nduweni efek excitatory uterus sing kuwat lan bisa nambah amplitudo, frekuensi lan ketegangan kontraksi uterus. Obat penting kanggo perawatan penyakit multipartum ginekologi. Bisa digunakake kanggo nambani penyakit ginekologi kayata dysmenorrhea stasis getih, amenore, lan lochia.

Entuk Penawaran Gratis Saiki!

Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

E-mail: [email dilindhungi](Mbales sajrone 1 dina kerja)